NavMenu

Jagodina treba da dobije tri nova bazena, više od 100 aprtmana, ali i dva odeljenja državnih fakulteta

Izvor: Novosti Sreda, 23.03.2022. 14:51
Komentari
Podeli
Akva park u Jagodini (Foto: Marko Andrejić)Akva park u Jagodini
U Jagodini je u toku izgradnja tri zatvorena bazena, koji će u svom sastavu imati tri igraonice za decu, spa centar, sportsku halu kao i više od 100 apartmana za smeštaj 500 ljudi. Radove finansira investitor, odnosno preduzeće Visokogradnja.

Jagodinu godišnje poseti više od 400.000 turista, a izgradnjom bazena ovaj grad će dobiti i zimski turizam. Sportisti iz drugih gradova Srbije će dolaziti u Jagodinu na pripreme, jer u sklopu bazena ima 100 apartmana za smeštaj 500 ljudi, rečeno je.

Pored bazena, Jagodina će u narednom periodu dobiti i dva odeljenja državnih fakulteta, a reč je o ekonomskom i medicinskom.

Jagodina je kao grad interesantna i za izgradnju stambenih zgrada, a pravi se i još jedan hotel u turističkoj zoni koji će u lokalima koje poseduje zaposliti između 150 i 200 mladih ljudi.

Radovi na izgradnji zatvorenih bazena će biti završeni septembra ove godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan tender za rekonstrukciju vodotornja i gradnju pasarele u okviru Ložionice vredan 12,6 mil EUR

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu raspisala je tender za projektovanje (izrada PZI i PIO) i izvođenje radova u okviru kompleksa Ložionice. Tender se odnosi na rekonstrukciju vodotornja, izgradnju pasarele i opremanje, a reč je fazama 4 i Faze 5 restauracije kompleks kod Mostarske petlje. Opremanje objekata odnosi se na Vodotoranj, Ložionicu i poslovni Aneks (nabavka i ugradnja audio vizuelne tehnike, nameštaja,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.