Poslovne šanse, novi servis eKapije – Pobedite informacijom


Osluškujući potrebe preduzeća u Srbiji, poslovni portal eKapija pripremio je za svoje pretplatnike novi servis: Poslovne šanse.

U našem fokusu su, naime, od osnivanja 2005. godine, naši korisnici, kompanije – među njima veliki sistemi, ali i mala i srednja preduzeća kao “meso” i vezivno tkivo srpske privrede. Sve te kompanije, kao i naša, rade u uslovima svakodnevne borbe za opstanak: kao što zveri moraju da ulove plen da bi što duže poživele pod nebeskim svodom, i mi u privredi zavisimo od pronalaska dovoljno dobrih poslova u potrebnoj količini (po tome se razlikujemo od “običnog” sveta koji u manjem ili većem miru čeka da mu legne plata). Upravo tu, u tom neprestanom lovu, želimo da nam svima pomognemo. I pomažemo od početka, npr. kroz servise tendera, ili grantova, a i sadržajem naših vesti, među kojima primat imaju investicione, ali sada smo smislili nešto pomalo drugačije: sve informacije kojima raspolažemo i koje u sebi sadrže elemente poslovne šanse, šanse za posao, sabrali smo i organizovali na jednom mestu.

Smisao servisa poslovnih šansi jeste da pokaže kompanijama - malim, srednjim i velikim – na mogući posao, na prihod i profit. Informacijom se pobeđuje i mi se trudimo da vam, u skladu sa potrebama vašeg biznisa i u okviru privredne grane u kojoj poslujete, informaciju o mogućem poslu pružimo, na što pregledniji, efektniji i jednostavniji način, u okviru jedne veb stranice. Da ne propustite tender, sudsku prodaju, ali u prvom redu mogućnost za saradnju sa nekom drugom kompanijom, koja nešto nudi, ili joj je potrebna kakva roba, usluga, ekspertiza.

Servis je dostupan našim korinicima. Sa njima iovako ne oskudevamo, jer su se navikli na prednosti koje u poslovanju donosi eKapija, ali želimo da ih bude što više. Osim na tržištu Srbije, eKapija uspešno posluje u Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori, i vaš biznis “apetit” biće hranjen i brojnim informacijama sa tih susednih tržišta.

Želimo vam, dakle, da uz naše informacije pobedite u tržišnoj bici.


Pogledajte ponude