Ponude
Naš servis Ponuda daje šansu, bukvalno svima: velikim preduzećima da približe svoju paletu proizvoda i usluga i najmanjem pretplatniku eKapije; malim preduzećima da ponude makar naoko i najbanalniju uslugu - velikima (jer njihovo malo, za nekoga je ogromno).

Portal eKapija prate najbolje plaćeni privrednici i poslodavci u zemlji, kao i zaposleni u najuspešnijim kompanijama u Srbiji - to su neretko korisnici koji, osim za potrebe poslovanja, troše značajne iznose i posle posla, za vikend, na godišnjim odmorima, u okviru svojih porodica – a do njih ćete lakše i brže doći preko našeg novog servisa: Ponude.

Brižljivo i uspešno izgrađen ugled u svetu biznisa i broj poseta našem sajtu, koji je ubedljivi "broj 1" među poslovnim portalima Srbije, garantuju da će vašu ponudu videti izuzetno veliki broj ljudi - i to upravo onih za koje vam je stalo da ponudu vide.

Zato, ako mislite da vaša ponuda zaslužuje mesto na ovim stranicama, molimo da nas kontaktirate na marketing@ekapija.com ili na telefon 011 715 22 40