NavMenu

Slovenačko preduzeće "Terme Olimija" započinje izgradnju banjskog kompleksa u Inđiji, vrednost investicije između 20 i 25 mil EUR

Izvor: Danas Petak, 26.05.2006. 17:18
Komentari
Podeli


Slovenačka firma "Terme Olimija" će 2007. godine u Inđiji početi da gradi moderni banjski kompleks, vrednosti između 20 i 25 mil EUR, najavio je direktor te firme Zdravko Počivalšek.

On je rekao da je Inđija veoma interesantna lokacija, jer se nalazi na pola puta između Beograda i Novog Sada.

Banjski centar će imati 5.000 m2 otvorenih i pokrivenih vodenih površina, imaće novi hotel sa 300 ležajeva, wellnes-sauna centar i kongresni centar sa više hala. Kompletan posao biće završen za dve i po godine, dok će već za oko godinu dana biti završen termalni deo budućeg banjskog kompleksa.

Vlasnik Italijanske industrijske zone u Inđiji Nebojša Kaljević rekao je da je njegova firma u Inđiji kupila 100 ha građevinskog zemljišta, dodajući da će na tom prostoru biti izgrađen jedan trgovački mol na površini od 30 ha, dok će ostatak zemljišta biti podeljen na po 10 ha.

Prema njegovoj proceni, u Italijanskoj industrijskoj zoni nivo investicija u narednih desetak godina dostići će nivo od oko 500 mil EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

U Beogradu od 8. maja samo bela taksi vozila - U slučaju da ne sprovedu odluku, taksiste očekuje velika kazna

Taksi vozila u prestonici od 8. maja moraju da budu bele boje, a taksista koji to ne uradi snosiće posledice u vidu kazne od 40.000 dinara. U ovom trenutku, gotovo svi su ispoštovali odluku koja je stupila na snagu 2021. godine. Takođe, veliki broj njih iskoristio je subvencije države, koje su iznosile 8.000 EUR po vozilu, pa je trenutno oko 1.700 automobila starosti između jedne i tri godine. - Od 8. maja svi moraju da budu u beloj boji,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.