NavMenu

VIP Fond Novi Sad vodi na sajam investicija i nekretnina Expo Real u Minhenu, 10-12.10

Izvor: Pregled Subota, 13.08.2005. 08:52
Komentari
Podeli

Fond za podršku investicija u Vojvodini (VIP Fond) pozvao je lokalne samouprave, preduzeća i pojedince da učestvuju na najvećem evropskom sajmu investicija i nekretnina „Expo Real 2005“, u Minhenu od 10. do 12. oktobra.

Prvi put otkad se održava ta značajna manifestacija, VIP Fond nudi zainteresovanima mogućnost da na sajmu predstave svoje razvojne, kao i gotove investicione i infrastrukturne projekte, prikažu slobodno zemljište, mogućnosti prodaje, iznajmljivanja i ustupanja objekata. Pozivi za prijave učešća na minhenskim sajamskim priredbama poslati su svim lokalnim samoupravama u i preduzećima u Vojvodini, a rok za prijavljivanje je 15. septembar. Uz taj, upućen je i poziv za učešće na predstojećim manifestacijama „Privredni dani Srbije u Nemačkoj“, koje će u vreme Sajma, biti održane u Frankfurtu i Minhenu.

VIP Fond nudi zainteresovanima i mogućnost učestvovanja na Konferenciji jugoistočne Evrope, koja će biti upriličena takođe u glavnom gradu Bavarske, u organizaciji nemačkog Ministarstva za privrednu saradnju i razvoj, Organizacije za tehničku saradnju i Privredne komore te zemlje. Međunarodni sajam nekretnina i investicija „Expo Real“ tradicionalno se održava od 1998. godine, a lane se na njegovih 42.000 kvadratnih metara izložbenog prostora predstavilo 1.334 izlagača.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

01.06.2025.  |  Agro, Građevina

Predstoji detaljna rekonstrukcija Zemunske pijace (FOTO)

Posle modernizacije pijaca Palilula, Stari Merkator, Borča i Beogradski buvljak, pijaca Zemun, koja je smeštena u starom jezgru ove beogradske opštine, u potpunosti će biti revitalizovana, saopšteno je iz JKP Beogradske pijace. - Pijaca će imati izgled koji će se uklopiti u ambijentalnu celinu starog jezgra Zemuna. Postaviće se nova oprema, nadstrešnica, kao i gastro blok namenjen svim ljubiteljima dobre kuhinje, pozitivne energije i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.