NavMenu

Otvorene prijave Fonda za Zapadni Balkan - Maksimalni iznos granta do 30.000 EUR po projektu

Izvor: eKapija Nedelja, 26.05.2024. 09:35
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay/Sanu As)Ilustracija
Sekretarijat Fonda za Zapadni Balkan (WBF) objavio je poziv za dostavljanje projektnih predloga za jačanje regionalne saradnje (Empoweringt Regional Cooperation – ERC grant), koji sufinansira Evropska unija preko IPA - Instrumenta za predpristupnu pomoć.

Fond za Zapadni Balkan (WBF), osnovan od strane ministara inostranih poslova WB6, promoviše regionalnu saradnju i pomirenje, te podržava organizacije civilnog društva u implementaciji projekata koji unapređuju mir, stabilnost i saradnju.

Kako je navedeno, sa maksimalnim iznosom granta do 30.000 EUR po projektu, ERC grant je kreiran da ojača potencijal za uspješno učešće u procesima regionalne saradnje, promoviše umrežavanje i razmenu i podrži inovativne pristupe za podsticanje pomirenja. Za ovaj grant mogu se prijaviti organizacije i udruženja civilnog društva, prosvetna udruženja kao što su: udruženja kulturnih ustanova, sportska društva, itd. Oblasti saradnje za koje se može aplicirati su: obrazovanje, kultura, mediji i drugo.

Rok za dostavljanje predloga projekata u okviru ovog poziva je 17. jun 2024. godine.

Više informacija o načinu i uslovima apliciranja dostupno je na OVDE.

Smjernice za apliciranje su dostupne putem LINKA, dok su prijave za info sesiju moguće OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.06.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Privremeni organ usvaja projekat JPP za poteze 300, 400, 500 i još 30 gradskih linija - Procenjena vrednost posla 175 milijardi dinara, već se pominje i potencijalni nosilac konzorcijuma

Tek što je završen postupak za dodelu poteza 100 i 700 privatnom partneru, grad Beograd usvojiće i odluku o predlogu projekta o javno-privatnom partnerstvu za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti javnog autobuskog gradskog prevoza putnika na potezima 300 (Grocka i Zvezdara), 400 (Voždovac), 500 (Rakovica i Čukarica) i na delu linija koje prolaze preko Savskog venca. Tačka o usvajanju ovako bitne i finansijski pozamašne odluke naći

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.