NavMenu

Grad Zrenjanin raspisao konkurs za razvoj ženskog preduzetništva

Izvor: Beta Petak, 24.05.2024. 16:58
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Halfpoint/shutterstock.com)Ilustracija
Grad Zrenjanin raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za ekonomsko osnaživanje žena i podsticanje razvoja ženskog preduzetništva na teritoriji tog grada za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno pet miliona dinara. To je četvrti konkurs po redu, prošle godine bespovratna sredstva dobilo je 55 preduzetnica u ukupnom iznosi 8,1 milion dinara, iako je prvobitno planirano pet miliona dinara.

Kako je konkursom predviđeno, sredstva su namenjena za subvencionisanje troškova za ulaganje u nabavku mašine/opreme/ specijalnizovanog alata, kao i za subvencionisanje troškova za nabavku repromaterijala.

Kako je predviđeno, jedan privredni subjekat može na tom pozivu učestvovati samo sa jednom prijavom i dozvoljava se da konkuriše za obe namene, ali tako da iznos dodeljenih sredstava ne prelazi maksimalni iznos od 200.000 dinara.

Konkurs i konkursna dokumentacija dostupni su na sajtu Grada Zrenjanina i sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 023-315-00-96 svakog radnog dana u vremenu od 7.30 do 14.30 časova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.06.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Privremeni organ usvaja projekat JPP za poteze 300, 400, 500 i još 30 gradskih linija - Procenjena vrednost posla 175 milijardi dinara, već se pominje i potencijalni nosilac konzorcijuma

Tek što je završen postupak za dodelu poteza 100 i 700 privatnom partneru, grad Beograd usvojiće i odluku o predlogu projekta o javno-privatnom partnerstvu za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti javnog autobuskog gradskog prevoza putnika na potezima 300 (Grocka i Zvezdara), 400 (Voždovac), 500 (Rakovica i Čukarica) i na delu linija koje prolaze preko Savskog venca. Tačka o usvajanju ovako bitne i finansijski pozamašne odluke naći

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.