NavMenu

Grad Zrenjanin raspisao konkurs za razvoj ženskog preduzetništva

Izvor: Beta Petak, 24.05.2024. 16:58
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Halfpoint/shutterstock.com)Ilustracija
Grad Zrenjanin raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za ekonomsko osnaživanje žena i podsticanje razvoja ženskog preduzetništva na teritoriji tog grada za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno pet miliona dinara. To je četvrti konkurs po redu, prošle godine bespovratna sredstva dobilo je 55 preduzetnica u ukupnom iznosi 8,1 milion dinara, iako je prvobitno planirano pet miliona dinara.

Kako je konkursom predviđeno, sredstva su namenjena za subvencionisanje troškova za ulaganje u nabavku mašine/opreme/ specijalnizovanog alata, kao i za subvencionisanje troškova za nabavku repromaterijala.

Kako je predviđeno, jedan privredni subjekat može na tom pozivu učestvovati samo sa jednom prijavom i dozvoljava se da konkuriše za obe namene, ali tako da iznos dodeljenih sredstava ne prelazi maksimalni iznos od 200.000 dinara.

Konkurs i konkursna dokumentacija dostupni su na sajtu Grada Zrenjanina i sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 023-315-00-96 svakog radnog dana u vremenu od 7.30 do 14.30 časova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.07.2024.  |  Industrija

Tim naučnika: Ležište litijuma u zapadnoj Srbiji nije vredno eksploatacije zbog ekoloških rizika

Ležište litijuma u zapadnoj Srbiji nije vredno eksploatacije zbog ekoloških rizika jer je jedino u svetu gde se planira vađenje litijuma u naseljenom i plodnom poljoprivrednom području, a što je najvažnije sigurno će uništiti jednu od samo tri vodonosive oblasti u Srbiji, tvrdi tim naučnika u danas objavljenoj analizi. Naučnici Dragana Đorđević, Jovan M. Tadić, Branimir Grgur, Ratko Ristić, Sanja Sakan, Jelena Brezjanović,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.