NavMenu

Branko Tupanjac, EDAG i Opel zajedno u Zastavi i Vladi Srbije - 500 mil EUR ?

Izvor: Danas Sreda, 02.02.2005. 12:00
Komentari
Podeli

Američki biznismen, srpskog porekla, iz Čikaga, Branko Tupanjac, u petak, 28. januara 2005.god ponovo je posetio  Zastavu u koju, kako već duže najavljuje, planira da uloži oko 500 mil EUR.

 

Nezvanično, u poseti Zastavinoj Fabrici automobila bili su sa njime i predstavnici 2 nemačke kompanije,  EDAG, koja se bavi projektovanjem putničkih vozila,  ali i poznatog proizvođača automobila Opela, koji već godinama posluje u sastavu američkog Forda. Posle sastanaka u Zastavi, u Beogradu su nastavljeni razgovori u Vladi Srbije.



 

Komentari
Vaš komentar

Top priče

01.06.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Kraj Moravskog koridora planirana izgradnja izletišta - Na lokaciji iskopa peska ubuduće jezero, tereni, šetalište, biciklistička staza...

Grad Kruševac bi u narednim godinama mogao da dobije izletište kraj Moravskog koridora, prenosi TV Plus Kruševac. Ideja je da se na mestu iskopa peska formira jezero sa pratećom infrastrukturom. To područje bilo bi transformisano u izletište sa brojnim rekreativnim i drugim sadržajima kao što su uređenje plaža, šetališta, biciklističkih staza i izgradnja sportskih terena. Realizacija ovog projekta zavisiće od dinamike završetka

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.