NavMenu

Affidea Festival zdravlja 5. i 6. aprila u Beogradu - Besplatni pregledi, predavanja i tribine

Izvor: eKapija Petak, 10.03.2017. 11:23
Komentari
Podeli
(Foto: Zaretska Olga/shutterstock.com)
Pod sloganom "Ništa nije važnije od zdravlja" 5. i 6. aprila 2017. godine (od 10 do 20 h), u Domu omladine (Makedonska ulica br. 22) u centru Beograda biće održan jubilarni 15. Affidea Festival zdravlja Beograd.

Na manifestaciji će tradicionalno učestvovati više od 80 izlagača: domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, proizvođači zdravih proizvoda i kozmetike, svi oni koji se bave zdravim stilovima života...

Ovaj jubilarni 15. Affidea Festival zdravlja biće posvećen zdravim stilovima života, borbi protiv neracionalne upotrebe antibiotika, značaju savremene radiološke dijagnostike u ranom otkrivanju bolesti, upotrebi aplikacija u službi rekreacije i sportskih aktivnosti, a biće predstavljen i projekat za mlade "Budućnost za 5".

Na nekoliko punktova biće organizovani besplatni pregledi za građane, između ostalog, opšteg zdravstvenog stanja i pritiska, merenje nivoa šećera u krvi, nutricionistički pregledi, izračunavanje rizika za dobijanje dijabetesa, a dijagnostički centar Affidea, generalni sponzor festivala, deliće besplatne preglede na ultrazvuku i mamografu i vaučere sa popustom za snimanje na magnetnoj rezonanci i skeneru. Zdravstveni radnici će i ovoga puta moći besplatno da prisustvuju akreditovanim predavanjima (5 akreditovanih programa) i dobiju bodove za obnavljanje licence. Za mališane će biti organizovan "Dečiji kutak" i "Bolnica za medvediće", gde deca mogu da donesu omiljene igračke na "preglede" i razbiju strah od "belih mantila".


Predavanja za zainteresovane građane na razne teme iz oblasti zdravlja održaće najeminentniji stručnjaci iz sveta medicine, a tribine će imati i mediji i udruženja pacijenata. Na svakih pola sata na bini će se smenjivati programi vežbanja namenjeni za građane svih uzrasta. Biće održane i degustacije zdravih proizvoda i upoznavanje posetilaca sa proizvodima i uslugama izlagača. Glavni promoter 15. Affidea Festivala zdravlja je Nada Macura.

Affidea je nedavno u Beogradu otvorila dijagnostički centar, a najavili su i planove za Banjaluku, Novi Sad, Niš i Kragujevac.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan tender za rekonstrukciju vodotornja i gradnju pasarele u okviru Ložionice vredan 12,6 mil EUR

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu raspisala je tender za projektovanje (izrada PZI i PIO) i izvođenje radova u okviru kompleksa Ložionice. Tender se odnosi na rekonstrukciju vodotornja, izgradnju pasarele i opremanje, a reč je fazama 4 i Faze 5 restauracije kompleks kod Mostarske petlje. Opremanje objekata odnosi se na Vodotoranj, Ložionicu i poslovni Aneks (nabavka i ugradnja audio vizuelne tehnike, nameštaja,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.