NavMenu

Pokrenite biznis sa manje od 20.000 EUR - Electrolux Professional nudi novi program ekoloških perionica

Izvor: eKapija Sreda, 12.07.2017. 17:14
Komentari
Podeli
Beogradsko preduzeće Elux, autorizovani distributer kompanije Electrolux Professional, ponudilo je novi program ekoloških perionica veša Electrolux Professional Lagoon i pozvalo sve zainteresovane koji žele da pokrenu novi biznis sa ulaganjima manjim od 20.000 EUR da se jave.

Kako navode u preduzeću Elux, u pitanju je prvi profesionalni sistem za pranje veša, koji je odobrio Woolmark i koji je pogodan za pranje delikatnih vunenih komada odeće obeleženih etiketom za hemijsko čišćenje. Electrolux Professional Lagoon otvara tako novu eru napredne nege tekstila, kažu u Elux-u.

Lagoon napredna nega predstavlja avangardu u profesionalnom pranju veša. S obzirom na tehniku pranja, baziranu na vodi, radi na osnovu jednostavnog procesa rastvaranja, ali na ekološki način.

- Početna ulaganja su od 18.000 EUR za čistionicu-perionicu najmanjeg kapaciteta sa dnevnim količinama do 100 artikala na dan (odela, haljina, sakoa itd), a u ponudi su i kombinacije većeg kapaciteta - navode u preduzeću Elux.

Dostupnost sistema za pranje baziranog na vodi, sposobnog da donese kvalitet i produktivnost na ekološki način, donosi mogućnost napretka u poslu, dodaju u Elux-u.

Kombinacija specijalno dizajniranih mašina za pranje veša (različiti kapaciteti omogućavaju maksimalnu fleksibilnost i prilagođavanje potrebama tržišta), novih generacija deterdženata i raznovrsnih programa osigurava efektivno pranje i omogućava da se komadi garderobe potpuno osuše u sušilici, bez vremena na vešalici, da bi se vlakna opustila i uz minimalno peglanje. Pošto je voda rastvarač u procesu, nikakve toksične supstance se ne koriste u proceduri, što ga čini ekološkim, dok istovremeno kraći proces trajanja garantuje bržu i efikasniju uslugu.

Uz Lagoon naprednu negu, Electrolux Professional čini proces pranja veša ne samo pouzdanijim i održivim, nego je osoblju lakše i sigurnije da rukuje operacijama, uz zagarantovan najkvalitetniji rezultat svakog puta, dodaje se. Nova Lagoon napredna nega je prvo bila predstavljena u Francuskoj, Velikoj Britaniji i Poljskoj, a sada je ponuđena i tržištu Srbije.

Još jedna retkost u profesionalnom programu je i trogodišnja garancija. Inače, Electrolux Professional je prvi i zasad jedini proizvođač opreme za vešeraje koji poseduje HACCP Internacionalni sertifikat, navodi se u saopštenju.


- Unakrsna kontaminacija i bolesti povezane sa trovanjem hranom trenutno su jedan od glavnih problema u prehrambenoj industriji, kako za potrošača, tako i za profitabilnost preduzeća koja se bave pripremom hrane. Stoga nam je uvek glavni prioritet najviši nivo higijene i bakterijska kontrola. HACCP je sistematski preventivni pristup za sigurno upravljanje. Napravljen je sa namerom da osigura sigurnost time što onemogućava slabe karike u lancu snabdevanja hranom.

Ričard Mallet, generalni direktor HACCP Evrope, podseća da oprema za vešeraje može imati ključnu ulogu u kontroli kontaminacije, kao i u sprečavanju epidemija širom sveta.

Paolo Schira, direktor Globalnih segmenata poslovne jedinice Pranje u Electrolux Professional, kaže da je nova Lagoon napredna nega dizajnirana da izađe u susret specijalnim prohtevima vešeraja, kao i ustanova za stalnu negu i hotela.

- Nije samo jedinstvani sistem ono što je dovelo do inovativnog pristupa pranju veša, već fleksibilno rešenje, koje nudi dva različita paketa pogodna različitim projektima, sa opcijom naknadnog proširenja. Osnovni paket može lako upotpuniti bilo koju postojeću hemijsku čistionicu, dok je apsolutni paket idealan za zamenu hemijskog čišćenja kapaciteta 15kg - kaže Schira.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan tender za rekonstrukciju vodotornja i gradnju pasarele u okviru Ložionice vredan 12,6 mil EUR

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu raspisala je tender za projektovanje (izrada PZI i PIO) i izvođenje radova u okviru kompleksa Ložionice. Tender se odnosi na rekonstrukciju vodotornja, izgradnju pasarele i opremanje, a reč je fazama 4 i Faze 5 restauracije kompleks kod Mostarske petlje. Opremanje objekata odnosi se na Vodotoranj, Ložionicu i poslovni Aneks (nabavka i ugradnja audio vizuelne tehnike, nameštaja,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.