NavMenu

Terazije spremne za nove zakupce lokala - "EFG REIC" ponudio 2.300 m2 u centru Beograda

Izvor: eKapija Sreda, 11.08.2010. 14:49
Komentari
Podeli

Kompanija "Danos"Srbija angažovana je kao vodeći konsultant za izdavanje dva atraktivna lokala na Terazijama čiji je vlasnik "EFG REIC", saopštio je "Danos".

- U pitanju su dva lokala površine 2.000 m2 i 300 m2. S obzirom na to da se nalaze na Terazijama, kao i da su pešački i saobraćajno na izuzetno frekventnoj lokaciji, obe nepokretnosti pružaju odličnu mogućnost za pozicioniranje poslovanja domaćih ili stranih kompanija. U ovoj fazi izdavanja moguće su unutrašnje izmene, te je namena pogodna za različita delatnosti – od glavne ekspoziture za neku od vodećih banaka, do multibrend prodavnice- izjavio je Jovan Jovanović, direktor "Danos" Srbija.

- Iako ove nepokretnosti pripadaju centralnoj pešačkoj zoni, cena je u drugom planu. Vlasnik želi da pre svega ostvari dugoročnu saradnju sa pouzdanim partnerom, pružajući komercijalne uslove u skladu sa aktuelnim stanjem na tržištu - kažu u kompaniji "Danos".

"Danos" je u Srbiji počeo sa radom krajem prvog kvartala 2009. kao deo "BNP Paribas RE grupe", jedne od najvećih finansijskih grupacija u Evropi. U proteklom periodu, "Danos" se pozicinirao kao jedan od vodećih konsultanata za nepokretnosti, na polju investicionog savetovanja i transakcijskih usluga u Srbiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.05.2024.  |  Industrija, Građevina

Posle dve godine ponovo raspisan tender za projektovanje i gradnju prve faze prečistača otpadnih voda u Krnjači

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspiala je novi tender za projektovanje i gradnju prve faze postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Krnjači. Ovo je treći put da se traži izvođač radova za izgradnju fabrike za tretman otpadnih voda za naselja na levoj obali Dunava u Beogradu. Prethodni tenderski postupci, iz maja 2022. i novembra 2021. su obustavljeni. Posao finansira Evropska investiciona banka, u okviru

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.