NavMenu

"Belgrade Beer Fest" od 14. do 18. avgusta na Ušću

Izvor: Tanjug Četvrtak, 04.07.2013. 14:42
Komentari
Podeli

(Foto: Ramon L. Farinos/shutterstock.com)

"Belgrade Beer Fest", jedna od najposećenijih manifestacija u Srbiji i regionu, ove godine biće održan od 14. do 18. avgusta na Ušću, najavili su danas organizatori.

"Beer Fest" će, kao i prethodnih 10 godina, posetiocima doneti dobru atmosferu, muzički program sa najboljim izvođačima iz regiona, široku ponudu pivskih brendova, uz tradicionalno besplatan ulaz, rečeno je na konferenciji za medije u Turističkoj organizaciji Srbije (TOS).

Najavljeno je učešće muzičara i bendova kao što su: Masimo Savić, Atomsko Sklonište, Rambo Amadeus, Riblja čorba, Alen Islamović & kad bi bio bijelo dugme, Bajaga i instruktori, Deca loših muzičara, Sunshine i Partibrejkers.

Muzički program upotpuniće predstavnici mlađe generacije i novog zvuka: Bad Copy i V.I.P., Dubioza kolektiv, Feud, E-Play, a ljubitelje house muzike očekuje nastup britanskog dua The Shapeshifters feat. Jenna G Live PA.

Specijalni gost festivala je kultni sastav Boney M, predvođen pevačicom Maizie Williams, koji će poslednjeg dana izvesti čuvene hitove poput "Daddy Cool", "Sunny", "Rasputin"...

I ove godine, "Belgrade Beer Fest" podržava mlade bendove, pa će tako putem konkursa na "Facebook" strani festivala biti izabran jedan od bendova koji će svirati na velikoj bini "Beer festa". Snimci svih demo bendova, koji su se prijavili na konkurs, biće objavljeni 6. jula, a glasovi odnosno lajkovi biće prikupljani do 20. jula. Bend sa najviše lajkova će dobiti priliku da svira na festivalu.

Na festivalu će ove godine biti predstavljeno više od 50 pivskih brendova, a posetioci će premijerno moći da probaju nemačko premium pivo "Krombacher", kao i rumunsko pivo "Timisoreana".

U okviru štanda House of Beer biće predstavljeni brojni premium brendovi, među kojima će se prvi put na "Belgrade Beer Fest"-u pojaviti francuski premium brend "Cronenburg 1664" i belgijski "Greenbergen".

Zahvaljujući saradnji sa Britanskom ambasadom u Beogradu, ove godine će prvi put jedna zemlja imati svoj štand na festivalu. U okviru Great British Puba, Velika Britanija će predstaviti nekoliko piva iz te zemlje, kojih nema na tržištu Srbije.

U saradnji sa strateškim partnerom festivala Ball Packaging Europe i Apatinskom pivarom, organizatori su ove godine pripremili i Belgrade Beer Fest limenku Jelen piva, koja će ujedno biti i jedinstveni suvenir ovogodišnjeg festivala. Ograničena serija ovih limenki naći će se od sutra u maloprodaji širom Srbije.

Za deset godina postojanja "Belgrade Beer Fest" je posetilo oko 5,5 miliona ljudi, održano je 450 besplatnih muzičkih nastupa, i predstavljeno 90 brendova piva.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.