NavMenu

"OSA računarski inženjering" objavio konkurs za projektovanje konstrukcija mašina - Nagrada "Petar Damjanović" najboljima

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.07.2013. 13:02
Komentari
Podeli

Kompanija "OSA računarski inženjering" objavila je danas javni nagradni konkurs "Petar Damjanović", za najbolje radove iz oblasti projektovanja konstrukcija i tehničke dokumentacije za mašine, uređaje i transportna sredstva, urađene programom "autodesk inventor professional 2014".

Cilj konkursa je promocija jedinstvene povezanosti kreativnog i produktivnog u tom programu, koja omogućava pripremu konkurentnog proizvoda za plasman na tržište u najkraćem mogućem roku.

Prijavljeni rad treba da predstavlja sklop mašine, uređaja ili noseće konstrukcije od najmanje 20 različitih, projektovanih delova povezanih sa standardnim komponentama ili bez njihi da ima realnu upotrebnu vrednost.

Ukoliko nije ispunjen navedeni uslov, prihvatiće se i projekti dizajna (oblikovanja) koji unapređuju funkcionalno korišćenje konstrukcije, mašine ili uređaja.

Pravo učešća na konkursu imaju studenti fakulteta ili viših škola, uz mogućnost korišćenja i probne verzije tog softvera. Nagrade za pobednike iznose 1.000 EUR prvo, 500 za drugo i 300 EUR za treće mesto.

Rok za prijavljivanje je 1.oktobar, a za predaju radova 31. oktobar.

Nagrada je prvi put dodeljena 2007. godine, a nosi ime po Petru Damjanoviću, jednom od osnivača firme "OSA računarski inženjering doo", koji je značajno doprineo razvoju saradnje mašinstva i informatike u našoj zemlji i inostranstvu.

Kompanija "OSA računarski inženjering" postoji 23 godine i jedna je od vodećih na IT tržištu. Jedini je distributer "Autodesk" softvera na teritoriji Adriatik regije, koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije i Albaniju, a ovlašćeni je partner vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i kovertiranje: "Oce", "Canon" i "Kern".

OSA je i jedan od pionira u oblasti sistema za upravljanje dokumentima u regionu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Građevina

Ovo su nagrađeni radovi 46. Salona arhitekture (FOTO)

Svečana dodela nagrada i pohvala 46. Salona arhitekture, najznačajnije izložbe arhitektonskog stvaralaštva u našoj zemlji, održana je u petak, 26. aprila. Velika nagrada salona - Grand prix za sveukupni doprinos razvoju arhitekture i održive gradnje dodeljena je autorskom timu Zabriskie doo za projekat "Ingrid - Schneider electric hub, transformacija industrijske hale novkabel i enterijer poslovnog objekta". Nagrada salona za doprinos

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.