NavMenu

Letnja sezona na Kopaoniku - "MK Mountain Resort" posebnom ponudom aktivira planinski turizam i u vrelim danima

Izvor: eKapija Utorak, 02.08.2011. 13:05
Komentari
Podeli

(Foto: Aleksandar Parezanović)

Posle višegodišnje stagnacije, Kopaonik se sigurnim koracima vraća u sam vrh najatraktivnijih domaćih destinacija. Želeći da zadovolje zahteve savremenih turista,"MK Mountain Resort" je tokom letnjih meseci omogućio gostima dodatne sportsko-rekreativne sadržaje.

Ponuda na Kopaoniku postaje sve sadržajnija i atraktivnija tokom letnjih meseci. "MK Mountain Resort" ove letnje sezone nudi svojim gostima niz uzbudljivih aktivnosti u prirodi. Gosti mogu doživeti nezaboravno iskustvo spuštajući se čamcem niz nemirne vode Ibra, iskusiti paraglajding, provesti dan na uzbudljivoj off road vožnji džipovima ili probati vožnju mountin bike-om niz padine Kopaonika. U ponudi je i škola jahanja, sportsko streličarstvo, kao i pešačke ture i izleti do atraktivnih lokacija. Za decu uzrasta 10 do 14 godina, organizovan je letnji kamp engleskog jezika, a za najmlađe, u ponudi je škola tenisa i košarke tokom leta. Pored toga, "MK Mountain Resort" će nastaviti sa organizovanjem tradicionalnih manifestacija, kao što su "Dani borovnice" i "Dani vrganja". Sve aktivnosti sadržane su u letnjim paketima "Aktivan odmor"sa meštajem u nekom od hotela "MK Mountain Resorta" na Kopaoniku.

Ponuda "MK Mountain Resort"

Hotel "Grand"Hotel "Grand"

Cene smeštaja u objektima "MK Mountain Resorta" su snižene u letnjem periodu i do 40% u odnosu na zimsku sezonu. Paket "Mini planinski odmor", od tri dana (dve noći) na bazi polupansiona iznosi 94 EUR po paketu po osobi, u dvokrevetnoj sobi, u hotelu Grand i hotelu "Angella", sa besplatnom animacijom za decu u Kid’s klubu, kao i poklon masažom i neograničenim korišćenjem spa i velnes centra, kao i fitnes centra u hotelu "Grand". Cena noćenja na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi po osobi, u hotelu "Grand" i hotelu "Angella" iznosi 37 EUR, dok je cena najma apartmana za dve osobe u "Apartmanima Konaci", 17 EUR.

Za ljubitelje vrhunskog spa užitka, "MK Mountain Resort" je pripremio Grand Oaza Spa & Wellness pakete, u okviru kojih gosti mogu iskustiti blagotvorne masaže i luksuzne tretmane lica i tela, a ujedno koristiti besplatno sve sadržaje spa, velnes centra i fitness centra, uz brojne dodatne pogodnosti za korišćenje ostalih sadržaja u hotelu "Grand". Cena paket od tri dana (dve noći) na bazi polupansiona u standardnoj sobi hotela "Grand", je od 135 EUR, po osobi po paketu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

U Beogradu od 8. maja samo bela taksi vozila - U slučaju da ne sprovedu odluku, taksiste očekuje velika kazna

Taksi vozila u prestonici od 8. maja moraju da budu bele boje, a taksista koji to ne uradi snosiće posledice u vidu kazne od 40.000 dinara. U ovom trenutku, gotovo svi su ispoštovali odluku koja je stupila na snagu 2021. godine. Takođe, veliki broj njih iskoristio je subvencije države, koje su iznosile 8.000 EUR po vozilu, pa je trenutno oko 1.700 automobila starosti između jedne i tri godine. - Od 8. maja svi moraju da budu u beloj boji,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.