NavMenu

LOTO od 3. juna na Prvoj

Izvor: eKapija Utorak, 31.05.2011. 12:30
Komentari
Podeli

Aleksandra Obradović nova LOTO devojkaAleksandra Obradović nova LOTO devojka

Državna lutrija Srbije i Prva srpska televizija postigle su dogovor o strateškom partnerstvu i emitovanju javnog izvlačenja igre na sreću LOTO na ovoj televiziji. Ugovor su potpisali Tijana Anđelić, generalni direktor Državne lutrije Srbije i Dejan Jocić, generalni direktor Prve.

Naredno, 44. kolo, igre na sreću LOTO, na Prvoj srpskoj televiziji, zakazano je za petak, 3. jun sa početkom u 21:05 , i uživo će se odigrati u specijalnom izdanju emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Igrači najpopularnije igre na sreću LOTO će od 7. juna, svakog utorka i petka od 20:05, moći da prate izvlačenje LOTO brojeva na Prvoj srpskoj televiziji. Igra LOTO će se emitovati u potpuno novoj scenografiji, a nova LOTO devojka je Aleksandra Obradović, jedna od najlepših srpskih voditeljki.

- Ugovor sa Državnom lutrijom Srbije je od velikog značaja za našu televiziju jer predstavlja jasan pokazatelj da smo na putu daljeg jačanja vodeće pozicije na tržištu komercijalnih medija. Imajući u vidu ambiciozne planove Prve za nastupajuću sezonu, sigurno smo da će naša saradnja biti više nego uspešna. Prva svoj tim osvežava najboljim profesionalnim kadrovima i vredno radi na pripremi viskokvalitetnog, modernog i raznovrsnog programskog sadržaja - rekao je Dejan Jocić, direktor Prve srpske televizije.

Državna lutrija Srbije je samo u prošloj godini igračima, na ime dobitaka, isplatila oko 44 mil EUR, a u budžet Republike Srbije oko 28 mil EUR. Iz sredstava Državne lutrije Srbije, a preko budžeta Republike finansiraju se socijalno humanitarne potrebe, invalidske, stručne i druge organizacije, preduzeća i ustanove koje sprovode programe radi unapređenja socijalno ekonomskog i društvenog položaja građana, sportske, kulturne organizacije, kao i projekti lokalnih samouprava.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

U Beogradu od 8. maja samo bela taksi vozila - U slučaju da ne sprovedu odluku, taksiste očekuje velika kazna

Taksi vozila u prestonici od 8. maja moraju da budu bele boje, a taksista koji to ne uradi snosiće posledice u vidu kazne od 40.000 dinara. U ovom trenutku, gotovo svi su ispoštovali odluku koja je stupila na snagu 2021. godine. Takođe, veliki broj njih iskoristio je subvencije države, koje su iznosile 8.000 EUR po vozilu, pa je trenutno oko 1.700 automobila starosti između jedne i tri godine. - Od 8. maja svi moraju da budu u beloj boji,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.