NavMenu

Rekonstrukcija Marakane koštaće oko 65 mil EUR - Prihodi kluba biće 50 mil EUR godišnje, najavio Terzić

Izvor: eKapija Nedelja, 26.06.2022. 16:10
Komentari
Podeli
(Foto: YouTube/screenshot)
Generalni direktor FK Crvena Zvezda Zvezdan Terzić juče je najavio da je plan da razvojem svih potencijala kluba uvećaju prihode i da oni u narednom periodu budu oko 50 miliona evra na godišnjem nivou.

On se u svom izlaganju osvrnuo i na planirane infrastrukturne projekte, te je istakao da će rekonstrukcija stadiona Marakana koštati oko 65 mil EUR.

- Što se tiče infrastrukture, mogu da kažem da su uslovi za rad naših igrača i komfor naših gledalaca na visokom nivou, ali nastavićemo da ulažemo. Znate svi da smo pre tri godine raspisali konkurs za najbolje rešenje, sa i bez atletske staze, za rekonstrukciju stadiona. Rekonstrukcija stadiona će koštati oko 65 miliona evra. Imamo na vidiku rešenje kako da realizujemo sve to. U planu je kupovina 25 hektara zemlje u okolini aerodroma i na dobrom smo putu da realizujemo taj projekat ne bi li napravili najmoderniji trening kamp u ovom delu Evrope - naveo je Terzić.

Podsećamo da je Terzić krajem prošle godine istakao da su se odlučili za idejno rešenje sa atletskom stazom koji je izradila italijanska državna kompanija i da će po tom modelu obnoviti Marakanu. On je tada dodao da će se sa rekonstrukcijom krenuti 2023. godine.

- Velika ulaganja u Omladinsku školu su dugoročna priča i mi tek očekujemo da Crvena zvezda ima ogroman benefit od naše Omladinske škole. Nastavićemo da ulažemo u nju - poručio je juče Terzić.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

U Beogradu od 8. maja samo bela taksi vozila - U slučaju da ne sprovedu odluku, taksiste očekuje velika kazna

Taksi vozila u prestonici od 8. maja moraju da budu bele boje, a taksista koji to ne uradi snosiće posledice u vidu kazne od 40.000 dinara. U ovom trenutku, gotovo svi su ispoštovali odluku koja je stupila na snagu 2021. godine. Takođe, veliki broj njih iskoristio je subvencije države, koje su iznosile 8.000 EUR po vozilu, pa je trenutno oko 1.700 automobila starosti između jedne i tri godine. - Od 8. maja svi moraju da budu u beloj boji,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.