NavMenu

Air Serbia obustavlja letove do Austrije od 16. do 31. jula

Izvor: Tanjug Utorak, 14.07.2020. 12:36
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Teodora Brnjoš)Ilustracija
Air Serbia je, zbog odluke austrijskih vazduhoplovnih vlasti da se privremeno suspenduju komercijalni letovi sa 18 zemalja, uključujući i Srbiju, prinuđena da obustavi letove između Beograda, Niša i Kraljeva i destinacija u Austriji do kojih leti, u periodu od 16. do 31. jula, saopštio je sprski avioprevoznik.

Air Serbia očekuje da će letovi do Beča i Salcburga posle pomenutog perioda biti nastavljeni, saopštila je ova avio-kompanija, a svi putnici biće obavešteni o promeni u redu letenja i o njihovim novim opcijama za putovanje.

- Avio-kompanija pruža svu neophodnu podršku putnicima koji su kupili karte za te letove, kažu u Er Srbiji i izražavaju žaljenje zbog eventualnih neprijatnosti prouzrokovanih putnicima, navodi se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan tender za rekonstrukciju vodotornja i gradnju pasarele u okviru Ložionice vredan 12,6 mil EUR

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu raspisala je tender za projektovanje (izrada PZI i PIO) i izvođenje radova u okviru kompleksa Ložionice. Tender se odnosi na rekonstrukciju vodotornja, izgradnju pasarele i opremanje, a reč je fazama 4 i Faze 5 restauracije kompleks kod Mostarske petlje. Opremanje objekata odnosi se na Vodotoranj, Ložionicu i poslovni Aneks (nabavka i ugradnja audio vizuelne tehnike, nameštaja,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.