NavMenu

Na sajmu Automehanika u Frankfurtu bilstein group u odvojenoj zoni predstavlja sopstvenu proizvodnju

Izvor: eKapija Utorak, 28.08.2018. 09:17
Komentari
Podeli
Kompanija bilstein group prvi put će predstaviti odvojenu zonu za sopstvenu proizvodnju i premijerno prikazati novi korporativni film na ovogodišnjem sajmu Automehanika u Frankfurtu, saopštili su iz ove kompanije.

Posetioci ovog sajma moći će da saznaju više o bilstein group inženjeringu - proizvodnoj diviziji - i stručnosti u proizvodnji rezervnih delova putničkih automobila i komercijalnih vozila. Ceo spektar proizvodnih procesa biće prikazan izloženim proizvodima kao što su glavčine točka i vodene pumpe, stoji u saopštenju.

Glavni deo štanda, kako se dalje navodi, posvećen je svetski poznatim brendovima Febi, SWAG i Blue Print, kao i najvažnijim proizvodnim linijama bilstein group. Specijalista na nezavisnom tržištu rezervnih delova isporučuje širok spektar od oko 60.000 različitih rezervnih delova koji pokrivaju sve glavne segmente - od upravljanja i oslanjanja do elektrike, preko tečnosti. Mnogi proizvodi kao što su razvodni lanci i fleksibilni diskovi, potiču od istaknutih dobavljača originalne opreme.


Premijerno će biti prikazan i korporativni film u kom će biti prikazani zanimljivi detalji kompanije u Enepetalu - od najsavremenije logistike do laboratorije za kvalitet.

Zajedno, bilstein group nudi više od 60.000 različitih rezervnih delova za profesionalne popravke vozila, godišnje proizvodi 1,25 miliona delova za nezavisno tržište rezervnih delova na 10.000 m2 proizvodnog prostora u blizini sedišta kompanije u Enepetalu. Međunarodno operativna kompanija snabdeva svojim proizvodima preko 170 zemalja.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj

Divac: Za prve četiri faze rekonstrukcije aerodroma "Ponikve" pribavljene građevinske dozvole

Za prvе čеtiri fazе rekonstrukcije aerodroma "Ponikve" su vеć pribavljеnе građеvinskе dozvolе, dok jе za pеtu fazu pribavljanjе dozvolе u postupku. Ali, da bi sе bilo šta uradilo, bilo jе potrеbno jе da sе ovaj tеrеn u potpunosti očisti od zaostalih mina, iz bombardovanja 1999. godinе, ali i iz prеthodnih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.