NavMenu

Zvezda rekonstruiše stadion - Traže projektanta za "Rajka"

Izvor: eKapija Sreda, 01.08.2018. 11:48
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Katarina Ilić)Ilustracija
FK Crvena zvezda danas je saopštila da je raspisala javni poziv za projekat rekonstrukcije stadiona Rajko Mitić.

- Pozivamo projektantske firme zainteresovane za učešće na pozivnom konkursu za idejno arhitektonsko-urbanističko rešenje rekonstrukcije stadiona Rajko Mitić i sportskog kompleksa, koji će biti održan u periodu avgust-septembar 2018. godine - navodi se na sajtu ovog kluba.

Tu piše i da, uz prijavu treba obavezno dostaviti i cv i portfolio firme sa posebnim fokusom na referentne projekte sportskih i javnih objekata. Rok za podnošenje prijava je 7. avgusta 2018. godine, a prijavie se šalju na office@crvenazvezdafk.com.

Lista učesnika kojima će biti upućen poziv za učešće na pozivnom konkursu biće formirana primarnom selekcijom na osnovu kapaciteta i referenci zainteresovanih učesnika, navode u fudbalskom klubu.


Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić skoro je izjavio da država ima spremnih 35 mil EUR za ulaganje u sređivanje stadiona Crvene zvezde, Partizana, u Novom Sadu i Nišu. Kako je tada naveo, problem je, međutim, u tome što oni nemaju projekte za rekonstrukciju.

Tanjug piše da bi,"prema planovima kluba u novoj fazi", trebalo da bude "spuštena" zapadna tribina, "sklonjena atletska staza, kao i urađen novi VIP deo na zapadnoj tribini".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.05.2024.  |  Energija

EPS: Imamo ugovore sa zelenim elektranama snage 750 MW, uskoro druga runda aukcija za OIE

Izgradnja reverzibilne hidroelektrane Bistrica, solarne elektrane od jednog gigavata, kao i solarne elektrane Petka i vetroelektrane Kostolac, važni su razvojni projekti Elektroprivrede Srbije u vreme energetske tranzicije. Ove investicije prate i projekti odsumporavanja na termo blokovima, koji će morati da budu na mreži do ispunjenja proizvodnih ciljeva, rekao je David Žarković, izvršni direktor za elektroenergetski portfelj u EPS, na

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.