NavMenu

Ski staze i žičaru Cmiljača kod Bijelog Polja gradi podgorički Novi Volvox - Posao vredan skoro 8 mil EUR

Izvor: Vijesti Sreda, 11.04.2018. 13:25
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: superjoseph/shutterstock)Ilustracija
Komisija Direkcije javnih radova Crne Gore (DJR) izabrali je ponudu firme Novi Volvox iz Podgorice, kao najpovoljniju za izgradnju žičare i tri kilometra staza na budućem skijalištu Cmiljača u Bijelom Polju za 7.988.888 EUR, sa uračunatim PDV-om.

Novim Volvoxom većinski (sa 55% vlasništva) gazduje Milan Ivanović, iz Podgorice posredstvom firme Holding One, čiji je stopostotni vlasnik.

Komisija je neispravnom proglasila za oko pola miliona jeftiniju ponudu švajcarskog konzorcijuma kompanija Strukon & Bartholet sa podizvođačem Unipred iz Bijelog Polja i cenom od 7.468.725 EUR, kao i ponudu konzorcijuma domaće firme IGP Fidija sa austrijskim Doppelmayr i još nekoliko firmi, na iznos od 7.877.865 EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan tender za rekonstrukciju vodotornja i gradnju pasarele u okviru Ložionice vredan 12,6 mil EUR

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu raspisala je tender za projektovanje (izrada PZI i PIO) i izvođenje radova u okviru kompleksa Ložionice. Tender se odnosi na rekonstrukciju vodotornja, izgradnju pasarele i opremanje, a reč je fazama 4 i Faze 5 restauracije kompleks kod Mostarske petlje. Opremanje objekata odnosi se na Vodotoranj, Ložionicu i poslovni Aneks (nabavka i ugradnja audio vizuelne tehnike, nameštaja,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.