NavMenu

"Fondiaria" preuzima ostalih 16,68% akcija DDOR Novi Sad

Izvor: Ekonomist magazin Petak, 03.10.2008. 14:31
Komentari
Podeli

Italijanska osiguravajuća kuća "Fondiaria SAI" objavila je nameru da preuzme preostalih 16,68% akcija Društva za osiguranje i reosiguranje DDOR iz Novog Sada.

Kako je navedeno u obaveštenju o nameri preuzimanja, u dnevnom listu Politika, to je 352.701 akcija. "Fondiaria SAI" kupila je u novembru 2007. godine 83,3% kapitala DDOR Novi Sad za 220 mil EUR. Ta italijanska kompanija je jedina dostavila ponudu na tenderu za prodaju paketa akcija DDOR.

Kako je navedeno, "Fondiaria" će ponudu za preuzumanje preostalih akcija objaviti odmah nakon odobrenja Komisije za hartije od vrednosti.

Tagovi:
Fondiaria SAI
Komentari
Vaš komentar

Top priče

01.12.2023.  |  Finansije

Objavljena Carinska tarifa za 2024. godinu

U Službenom glasniku RS objavljena je Uredba o usklađivanju nomenklature Carinske tarife za 2024. godinu, kojom se usklađuje nomenklatura Carinske tarife sa Kombinovanom nomenklaturom Evropske unije za 2024. godinu, koja će se primenjivati na svrstavanje proizvoda u Carinskoj tarifi. Uredba obuhvata i stope, odnosno iznose carine utvrđene Carinskom tarifom koja čini sastavni deo Zakona o Carinskoj tarifi, kao i stope carine koje se

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.