NavMenu

Sokobanja dobija bioskop posle više od 20 godina

Izvor: Južne vesti Utorak, 04.07.2017. 09:04
Komentari
Podeli
(Foto: d13/shutterstock.com)
Filmove od danas na velikom platnu mogu da prate meštani i turisti koji leto provode u Sokobanji. Jedna od posećenijih turističkih destinacija nakon više od 20 godina, dobija bioskop Kupina, a posetioci će filmove ubuduće moći da prate u Hotelu Moravica.

Velika kongresna sala hotela u Sokobanji je renovirana, kaže direktor Kupine Branko Krsmanović, a kompletno je opremljena za 2D i 3D projekcije. U njoj će moći da se smesti 200 ljubitelja filmske umetnosti.

- Već danas imamo neke projekcije, a napravili smo takav repertoar da bude interesantan i mladima i porodičnim ljudima, koji su generalno posetioci Sokobanje - pojašnjava Krsmanović.

Tako će ova banja, kaže, posle mnogo godina dobiti moderan bioskop, koji će zasad biti letnji, ali direktor kaže da postoji mogućnost da i nakon toga nastave saradnju.

Na ideju da i u Sokobanji naprave bioskop došli su, navodi Krsmanović, jer je tokom leta ovo mesto puno turista. Jedan od razloga je i to što "stanovnici do sada nisu imali prilike da vide 3D projekcije".

Koji su filmovi trenutno na repertoaru ovog bioskopa zainteresovani mogu da vide na sajtu Kupine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan tender za rekonstrukciju vodotornja i gradnju pasarele u okviru Ložionice vredan 12,6 mil EUR

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu raspisala je tender za projektovanje (izrada PZI i PIO) i izvođenje radova u okviru kompleksa Ložionice. Tender se odnosi na rekonstrukciju vodotornja, izgradnju pasarele i opremanje, a reč je fazama 4 i Faze 5 restauracije kompleks kod Mostarske petlje. Opremanje objekata odnosi se na Vodotoranj, Ložionicu i poslovni Aneks (nabavka i ugradnja audio vizuelne tehnike, nameštaja,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.