NavMenu

Mobilni telefon "miCoach" - revolucionarni trening sistem i prvi korak ka partnerstvu kompanija "adidas" i "Samsung"

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.03.2008. 14:26
Komentari
Podeli

Kompanije "adidas" i "Samsung" su danas (6.mart 2008.godine) u Palau de les Arts Reina Sofía, zgradi opere u Valensiji, najavile strateško partnerstvo i predstavile prvi zajednički proizvod, uređaj nazvan "miCoach", navedeno je u saopštenju.

"miCoach" je trening sistem koji prati stanje sportiste u toku treninga, dizajniran sa ciljem da motiviše, inspiriše i omogući sportistima svih nivoa da dostignu svoje ciljeve, poručuju iz kompanija, dodajući da je reč o najnaprednijem interaktivnom trening sistemu, koji će se u "adidas" i "Samsung" prodavnicama širom Evrope naći od sredine marta 2008.godine.

Sistem "miCoach", kako objašnjavaju u kompanijama, sadrži pet ključnih komponenti koje u kombinaciji obezbeđuju jedinstvene informacije za svakog sportistu: "miCoach Samsung mobilni telefon", monitor rada srca, senzorski čip koraka koji odgovara svakoj "adidas" obući, kompatibilnu "adidas" opremu i "miCoach" vebsajt za kreiranje odgovarajućih trening programa.

"miCoach" beleži i transformiše lične podatke u individualne trening planove zasnovane na kondiciji pojedinca i specifičnim ciljevima.

IS Kim, predsednik i direktor kompanije "Samsung Electronics Europe" je izjavio najsavremeniji svetski dizajn i tehničke karakteristike kompanije "Samsung" predstavljaju savršen spoj sa "adidas" sportskom izvrsnošću, dodajući da zajedno, mogu pomoći sportskim entuzijastima svih uzrasta i sposobnosti da spoznaju svoj istinski potencijal i zabave se vežbajući.

Rad i istraživanje na projektu "miCoach" započeti su pre dve godine od strane inovatinih timova kompanija "adidas" i "Samsung" u cilju kreiranja najnaprednijeg trening uređaj na tržištu. Uz pomoć preporuka dobijnih od "Athletes Performance Institute" (API), elitnog trening i sportsko-istraživačkog centra, "miCoach" zamenjuje ličnog trenera koji zna tačno šta vi želite da postignete i kako da vam pomogne da ostvarite cilj, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan tender za rekonstrukciju vodotornja i gradnju pasarele u okviru Ložionice vredan 12,6 mil EUR

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu raspisala je tender za projektovanje (izrada PZI i PIO) i izvođenje radova u okviru kompleksa Ložionice. Tender se odnosi na rekonstrukciju vodotornja, izgradnju pasarele i opremanje, a reč je fazama 4 i Faze 5 restauracije kompleks kod Mostarske petlje. Opremanje objekata odnosi se na Vodotoranj, Ložionicu i poslovni Aneks (nabavka i ugradnja audio vizuelne tehnike, nameštaja,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.