NavMenu

Izgradnja hotela "Marriott" u Beogradu počinje krajem januara 2013.

Izvor: Tanjug Četvrtak, 03.01.2013. 10:44
Komentari
Podeli

Budući izgled hotela "Marriott" u BeograduBudući izgled hotela "Marriott" u Beogradu

Kompanija "PSP Farman" krajem januara počeće izgradnju hotela "Merriott" u centru prestonice, a nastavlja se i gradnja kompleksa West 65 na Novom Beogradu, najavio je predsednik te kompanije Branislav Grujić.

On je u izjavi Tanjugu naveo da će na rekonstrukciji bivše zgrade "Jugodrva", pored Narodnog pozorišta, gde će se nalaziti hotel "Marriott", bez prekida raditi oko 200 ljudi.

- Vrednost te investicije, zajedno sa vrednošću nekretnina, je veća od 20 mil EUR - naveo je Grujić.

Grujić je najavio da će u 2013. biti nastavljena i izgradnja kompleksa West 65.

- U prvom tromesečju u februaru ili martu, očekujemo useljenje - kazao je Grujić, napomenuvši da se na kompleksu West 65 radi punom parom i da je na gradilištu trenutno više od 400 radnika.

Kako je naveo, to su "udarni" projekti koji se tiču Srbije, dok "PSP Farman" kao holding iz inostranstva ima planove i za izlazak na nova tržišta i sada je u pregovorima sa Kuvajtom.

Grujić je dodao da će se u 2013. raditi i na projektu Feniks, koji je u građevinski konzorcijum okupio firme iz bivših jugoslovenskih republika, napomenuvši da će kompanija "PSP Farman" i u Rusiji učestvovati u realizaciji sedam do osam novih projekata.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Rekonstrukcija hotela Slavija kreće do kraja godine, neće biti rušenja - Novi kompleks u centru grada imaće dva hotela i poslovnu zgradu

Kompanija u vlasništvu porodice Matijević pre nekoliko meseci kupila je hotel Slavija, a radovi na rekonstrukciji trebalo bi da krenu već do kraja godine. To u izjavi za Nova.rs navodi Zoran Matijević, jedan od suvlasnika te kompanije, koji kaže da će zatražiti subvencije od države, ali da im je najvažnije da što pre dobiju neophodne dozvole. On za naš portal otkriva i kako će izgledati novi kompleks u centru grada. U januaru ove

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.