NavMenu

"Ikea" 21. avgusta otvara robnu kuću u Hrvatskoj

Izvor: eKapija Petak, 25.07.2014. 16:46
Komentari
Podeli

Prvi prodajni centar "Ikee" u Hrvatskoj, onaj u Rugvici biće otvoren 21. avgusta, objavili su predstavnici kompanije na sastanku sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem u petak (25. jul 2017. godine).

Radovi na 1.800 m2 prve "Ikeine" robne kuće u Hrvatskoj su dovršeni, kazao je direktor "Ikea" Hrvatska Dragan Skalušević.

Skalušević je kazao kako će u prvoj fazi u "Ikei" biti zaposleno 340 ljudi, a najavio je i da dugoročno planiraju izgradnju većeg trgovačkog centra u kojem bi 1.500 radnika dobilo posao.

Za samo otvorenje 21. avgusta u "Ikei" ne planiraju nikakve posebne akcije niti popuste zbog straha od prevelikih gužvi.

Nekoliko stotina hiljada kataloga već je štampano za hrvatsko tržište i uskoro kreću u distribuciju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.05.2024.  |  Vesti

Osnovan Savet evropskih poslovnih udruženja i komora u Srbiji

Evropska poslovna udruženja i bilateralne komore koje zastupaju interese kompanija sa evropskim kapitalom u Srbiji udružile su u cilju osnivanja Saveta evropskih poslovnih udruženja i komora u Srbiji. Memorandum o osnivanju potpisan je danas, označavajući početak nove ere saradnje i sinergije evropskog poslovnog sektora u Srbiji. Novoosnovano telo će u svom budućem radu definisati zajedničke interese i biti platforma za sve buduće

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.