NavMenu

Gorivo na pumpama u Srbiji od ponoći skuplje za dinar

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 31.07.2006. 20:49
Komentari
Podeli

Cene naftnih derivata od ponoći biće na pumpama u Srbiji više u proseku za dinar, pa će litar benzina MB95/BMB koštati 87,5, umesto dosadašnjih 86,5 dinara.

Litar dizela D-2 stajać 75,06 dinara, umesto sadašjih 74 dinara, a evro dizela 81,92 dinara, umesto aktuelnih 80 dinara po litru.

Do ove korekcije došlo je zbog poskupljenja sirove nafte za 3,68 dinara po barelu u protekle dve nedelje, ali je izbegnuto duplo veće poskupljenje zahvaljujući drastičnom padu kursa USD i jačanju dinara u odnosu na USD.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

05.05.2024.  |  Građevina

Odlaže se rekonstrukcija zgrade Stare pošte na Savskom trgu?

Vraćanje "starog sjaja" zgradi Pošte na Savskom trgu i njeno pretvaranje u kulturni centar zasad se neće dogoditi. Prema dostupnim javnim podacima, investitor ovog projekta, Beograd na vodi, odlučio je da odustane od zahteva za dobijanje lokacijskih uslova i tako renesansu dela arhitekte Momira Korunovića odloži do daljnjeg. Iz dostupnih podataka se ne vidi šta je razlog odustajanja osim što se navodi da je došlo do obustave postupka na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.