NavMenu

Aukcijska prodaja preduzeća "Hidrograđevinar" i "Srem ekspres" iz Sremske Mitrovice zakazana za 19. jun 2006. godine

Izvor: Tanjug Utorak, 06.06.2006. 16:14
Komentari
Podeli

Agencija za privatizaciju Srbije zakazala je za 19. jun 2006. godine u Novom Sadu aukcijsku prodaju većinskog dela društvenog kapitala sremskomitrovačkih preduzeća "Hidrograđevinar" i "Srem ekspres".

Vrednost kapitala akcionarskog društva "Hidrograđevinar" sa 105 zaposlenih, koje se bavi radovima u oblasti vodoprivrede i poznato je po izradi veštačkih jezera, brana, kanalske mreže i utvrda obala, procenjena je na 90 miliona dinara.

Početna cena na aukciji biće 21,5 miliona dinara, s tim što će kupac imati obavezu da investira najmanje 10,5 miliona dinara.

Vrednost kapitala Autotransportnog preduzeća "Srem ekspres", koje zapošljava 124 radnika i bavi se prevozom putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju, procenjena je na više od 100 miliona dinara, a biće ponuđeno na aukcijsku prodaju po početnoj ceni od 24 miliona dinara.

Budući vlasnik "Srem ekspresa" imaće obavezu da u to preduzeće investira najmanje 12,3 miliona dinara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan tender za rekonstrukciju vodotornja i gradnju pasarele u okviru Ložionice vredan 12,6 mil EUR

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu raspisala je tender za projektovanje (izrada PZI i PIO) i izvođenje radova u okviru kompleksa Ložionice. Tender se odnosi na rekonstrukciju vodotornja, izgradnju pasarele i opremanje, a reč je fazama 4 i Faze 5 restauracije kompleks kod Mostarske petlje. Opremanje objekata odnosi se na Vodotoranj, Ložionicu i poslovni Aneks (nabavka i ugradnja audio vizuelne tehnike, nameštaja,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.