NavMenu

Ivan Đorđević i Birgit Cufal pobednici 9. "Trofeja Beograda" u skvošu

Izvor: eKapija Utorak, 06.09.2011. 09:44
Komentari
Podeli

Ivan Đorđević i Birgit CufalIvan Đorđević i Birgit Cufal

Ivan Đorđević osvojio je prvo mesto na internacionalnom turniru "Trofej Beograda" u skvošu. U izuzetno jakoj konkurenciji Đorđević, prvak Srbije u ovom sportu, potvrdio je dobru formu, u finalu je vodio 2:0, ali mu je Bugarin Stoil Žilev predao meč zbog povrede.

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Austrijanka Birgit Cufal, petostruka prvakinja Austrije i šesta sa poslednjeg Evropskog prvenstva. Birgit je osvojila "Trofej Beograda" pobedivši u finalu Bojanu Milutinović, bivšu reprezentativku Srbije i prvakinju Srbije iz 2007. godine.

Srpskim igračima je deveti "Trofej Beograda" bio dobra uvertira za Ekipno Balkansko prvenstvo, koje će se održati u Zagrebu. Zapažene rezultate na turniru ostvarila je i Anja Trifunović, koja je osvajanjem četvrtog mesta napravila veliki uspeh.

Dobre igre prikazao je i Marko Matanović, dok je Nikola Filipović mladi igrač beogradskog "Squashlanda" osvojio tzv. "levu stranu žreba", tj. Finale B i tako napravio jedan od većih rezultata u karijeri.

"Trofej Beograda" organizuje se uz podršku Gradskog sekretarijata za sport i omladinu. Uz predsednika Squash Asocijacije Srbije Čedomira Vitorovića dodeli trofeja prisustvovao je i Dragan Ćirić u ime Sekretarijata.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Rekonstrukcija hotela Slavija kreće do kraja godine, neće biti rušenja - Novi kompleks u centru grada imaće dva hotela i poslovnu zgradu

Kompanija u vlasništvu porodice Matijević pre nekoliko meseci kupila je hotel Slavija, a radovi na rekonstrukciji trebalo bi da krenu već do kraja godine. To u izjavi za Nova.rs navodi Zoran Matijević, jedan od suvlasnika te kompanije, koji kaže da će zatražiti subvencije od države, ali da im je najvažnije da što pre dobiju neophodne dozvole. On za naš portal otkriva i kako će izgledati novi kompleks u centru grada. U januaru ove

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.