NavMenu

Potreban projektant za nastavak gradnje akva parka i velnes centra u Banji Junaković - U planu 11 bazena, terapijski i saunski centri i blok za plastičnu hirurgiju

Izvor: eKapija Sreda, 08.02.2023. 13:26
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: sirirak kaewgorn/shutterstock.com)Ilustracija
Opština Apatin raspisala je tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije za završetak velnes centra u Banji Junaković.

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, izgradnja objekta akva parka - velnes centra u Banji Junaković u Apatinu započeta je još 2008.godine.

Radovi su izvođeni do 2011. kada je ogradnja obustavljena gradnja usled globalne ekonomske krize.

- U proteklih 14 godina tokom kojih radovi nisu bili nastavljeni istekle su sve pribavljene dozvole i saglasnosti. Svi projekti koji su bili rađeni po tada važećim propisima su jednim delom i tehnološki prevaziđeni ali su isto tako i fizički izgubljeni od strane naručioca, Opštine Apatin, tokom protoka vremena, tako da opština raspolaže delimično kompletnom dokumentacijom.

Zato, dodaje se, ima nameru da izradi kompletnu projektno tehničku dokumentaciju kako bi se pribavile sve potrebne dozvole i saglasnosti nadležnih organa i institucija.

U oviru plivačkog centra u planu je, prema projektnom zadatku, gradnja 11 bazena, među kojima su unutrašnji i spoljašnji plivački i neplivački bazeni, rekreacioni sa toboganom, terapeutski, dečiji i saunski bazeni za hodanje i potapanje...


U drugom delu objekta planirani su terapijski i saunski centar, kao i deo namenjen plastičnoj hirurgiji (prvenstveno konsultativnog karaktera i namenjen sitnim intervencijama).

Centar će imati i restoran, bar i kafe bar.

Detaljnije o tenderu koji ističe 6. marta pogledajte OVDE.

B. P.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Niška multifunkcionalna dvorana kulture sa 2.000 mesta ipak će se graditi na drugoj lokaciji - Raspisan konkurs za idejno rešenje

Grad Niš raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda novog višenamenskog objekta kulture u Nišu. Buduća multifunkcionalna dvorana kulture gradiće se na katastarskim parcelama br. 262/1 i 263/1 K. O. Niš-Ćele Kula, ukupne površine 2,21 ha. Reč je o zemljištu u neposrednoj blizini Roda centra na Vizantijskom bulevaru. Objekat treba da sadrži ulazni višenamenski hol (komunikacija, prostor za izložbe i prostor za virtuelne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.