NavMenu

"Mercator-S" otvorio megamarket "Roda" u Bačkoj Topoli vredan 2,2 mil EUR

Izvor: eKapija Subota, 11.12.2010. 13:40
Komentari
Podeli

"Mercator-S" otvorio je 11. decembra "Roda megamarket" u Bačkoj Topoli vredan 2,2 mil EUR.

- Nastavljamo sa investiranjem i širenjem maloprodajne mreže, kroz ravnomeran regionalni rast i imajući u vidu potrebe tržišta. Novi "Roda Megamarket" u Bačkoj Topoli, 100. maloprodajni objekat market programa, potvrda je opredeljenja da stignemo do svakog potrošača kako bi naši kupci imali najbolje uslove za kupovinu - rekla je mr Stanka Čurović, predsednica Upravnog odbora "Mercator-S" i pomoćnica predsednika uprave grupe za "Mercator" trgovinu jugoistočne Evrope.

Savremeno opremljen "Roda megamarket" prostire se na blizu 2.800 metara kvadratnih i zapošljava preko 60 radnika iz lokalne sredine.

"Roda megamarket" se nalazi u ulici Boljaji Farkaša 2. Radno vreme je svakog dana, uključujući i nedelju, od 7 do 22 sata.

Do kraja godine, "Mercator-S" će otvoriti i "Roda Cash&Carry" objekat u Leskovcu, kao i "Roda Supermarket" u Beogradu, na opštini Voždovac.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.