NavMenu

Direktor ETV Branko Gogić poginuo u nesreći u kojoj je povređen Rasim Ljajić

Izvor: Dnevnik Nedelja, 10.04.2022. 15:23
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / YouTube / N1)
Direktor preduzeća Emisiona tehnika i veze Branko Gogić poginuo je danas (10. april) u saobraćajnoj nesreći kod Ražnja, u kojoj je teško povređen i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) i bivši ministar Rasim Ljajić.

Gogić je upravljao vozilom škoda superb, a od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta, saopštio je MUP.

Uzrok saobraćajne nezgode, kao i sve okolnosti koje su do nje dovele, još se utvrđuju.

Gogić je bio vršilac dužnosti direktora preduzeća Emisiona tehnika i veze od 2014. godine i ujedno jedan od najbližih saradnika Rasima Ljajića.

Rođen je 15. aprila 1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru Ekonomska diplomatija.

Od marta 1999. godine zaposlen je bio u Ministarstvu spoljnih poslova, gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču. Od januara 2009. godine rado je u Diplomatskom protokolu.

Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDPS od njenog osnivanja, 2009. godine.

Narodni poslanik bio je u sazivu 2012 - 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

SDPS je obavestila javnost i sve zainteresovane da će u ponedeljak, od 9.00 časova, biti otvorena knjiga žalosti u prostorijama stranke u Dečanskoj 1 u Beogradu.

O vremenu i mestu komemoracije i sahrane javnost će biti naknadno obaveštena.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura, Zdravstvo

Nutricionistkinja Novaka Đokovića o tome šta treba jesti pre, a šta posle treninga

Ishrana na bazi namirnica biljnog porekla sve je popularnija među sportistima. Zagovara je i nutricionistkinja Nevena Veselinović, koja stoji iza koncepta Veganluk i, između ostalih, savetuje Novaka Đokovića.
Teniser se 2010. odrekao glutena, mlečnih proizvoda i rafinisanog šećera, a smanjio je i unos crvenog mesa. Danas konzumira isključivo hranu biljnog porekla, pa se tako na njegovom meniju nalazi puno voća, žitarice, kinoa

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.