NavMenu

Besplatne transakcije putem e-bank i m-bank sistema u NLB Banci u Sarajevu

Izvor: eKapija Utorak, 17.03.2020. 17:54
Komentari
Podeli
(Foto: Monkey Business Images/shutterstock.com)
U skladu sa novonastalom situacijom i merama prevencija širenja koronavirusa, NLB Banka d.d. Sarajevo omogućila je svojim klijentima – fizičkim licima, da u periodu od 18. marta do 17. aprila bez naknade vrše sve interne i eksterne naloge putem e-bank i m-bank sistema.

- U narednih mesec dana, naši klijenti će moći vršiti sve bankarske transakcije direktno iz svoje kuće, putem mobilnog telefona ili računara i to potpuno besplatno, odnosno bez plaćanja naknade za iste - navodi se u saopštenju banke.

- Ovim putem želimo da još jednom uputimo molbu svim našim klijentima da deluju odgovorno prema sebi i drugima. Korišćenjem NLB mobilnog i elektronskog bankarstva sve transakcije mogu biti realizovane iz kuće, bez potrebe za dolaskom u poslovnicu banke - izjavila je Lidija Žigić, predsednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

01.05.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U završnoj fazi idejni projekat za jedan od najvećih objekata na Koridoru 5C - Radovi na tunelu Prenj procenjeni na 550 mil EUR

Gradnja jednog od najkompleksnijih i najvećih objekata na Koridoru 5C, a čijim će završetkom biti završena i autocesta kroz Federaciju BiH, uskoro bi mogla početi, piše Večernji list BiH. Kako su istaknuli iz Javnog poduzeća Autoceste FBiH, izrada projektne dokumentacije za tunel Prenj trenutačno je u fazi završetka idejnog projekta, na osnovi kojeg će se i pokrenuti natječajna procedura za ugovaranje radova po modelu "žuti FIDIC".

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.