NavMenu

Četiri nove međunarodne nagrade ojačale "Hochegger" na liderskoj poziciji

Izvor: eKapija Četvrtak, 11.06.2009. 12:47
Komentari
Podeli

"Hochegger", vodeća mreža agencija za odnose sa javnošću u Centralnoj i Istočnoj Evropi, je osvojila nekoliko međunarodnih PR priznanja u proteklim nedeljama. Počelo je u Beogradu, gde je "Hochegger" Srbija dobio nagradu Društva Srbije za odnose sa javnošću, u kategoriji srednjih i malih preduzeća, za izvanredno sprovođenje korporativnih komunikacija kompanije "Raiffeisen investment" u 2008. godini.

Potom je na dodeli SABRE nagrada 21. maja "Hochegger" nagrađen zajedno sa klijentom Telekomom Austrije, za kreiranje i implementaciju projekta nazvanog "Web 2.0 učionica". Inače, SABRE je najprestižnija svetska PR nagrada, koja u svetu odnosa sa javnošću predstavlja isto što i Oskar u filmskoj industriji.

Projekat "Web 2.0 učionica" je prethodno već nagrađen odličjem "PR Report" u Nemačkoj, što je najcenjenije priznanje za projekte odnosa sa javnošću sa nemačkog govornog područja.

Povrh svega toga, Burson-Marsteller, vodeća globalna PR agencija (čiji je "Hochegger" ekskluzivni predstavnik za Centralnu i Istočnu Evropu), je izabrana za "Agenciju godine 2008.", od strane časopisa "The Holmes Report", vodeće evropske publikacije iz oblasti odnosa sa javnošću.

- Nemačka PR Report nagrada, SABRE nagrada, kao i priznanje Društva za odnose sa javnošću Srbije, na impresivan način demonstriraju kvalitetno vođstvo kompanije "Hochegger" na svim poljima. "Hochegger" je oduvek bio ponosan na činjenicu da je pronalazio najbolje ljude na lokalnim tržištima, i sa njima stvarao najbolje timove, stavljajući ih na raspolaganje za potrebe lokalnih klijenata i međunarodnih projekata. Dobijena priznanja su potvrda naše čvrste rešenosti da i u teškim vremenima gledamo napred - izjavio je ovom prilikom Severin Hajniš (Severin Heinisch), generalni direktor kompanije "Hochegger" za Centralnu i Istočnu Evropu.

Njegovo mišljenje deli i Tamara Milenković, generalni direktor "Hochegger" Srbija.

- Sama činjenica da jedna PR mreža primi tako velik broj renomiranih priznanja u izuzetno kratkom periodu jasno govori o kvalitetu "Hochegger-a", odnosno o ispravnosti načina, principa i metodologije njegovog rada, kao i o potpunoj posvećenosti kvalitetnih profesionalaca koji čine naše timove širom Evrope - smatra Milenković.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

01.05.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U završnoj fazi idejni projekat za jedan od najvećih objekata na Koridoru 5C - Radovi na tunelu Prenj procenjeni na 550 mil EUR

Gradnja jednog od najkompleksnijih i najvećih objekata na Koridoru 5C, a čijim će završetkom biti završena i autocesta kroz Federaciju BiH, uskoro bi mogla početi, piše Večernji list BiH. Kako su istaknuli iz Javnog poduzeća Autoceste FBiH, izrada projektne dokumentacije za tunel Prenj trenutačno je u fazi završetka idejnog projekta, na osnovi kojeg će se i pokrenuti natječajna procedura za ugovaranje radova po modelu "žuti FIDIC".

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.