NavMenu

Somborska Sinagoga gradi magacin i 5 maloprodajnih objekata

Izvor: InStore magazin Nedelja, 26.11.2017. 20:19
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: hxdyl/shutterstock.com)Ilustracija
Somborska Sinagoga, veleprodaja i maloprodaja prehrambene robe, dobila je građevinske dozvole i od 1. septembra 2017. otpočela izgradnju novog magacina veleprodaje i pet maloprodajnih objekta, piše InStore magazin.

Svi objekti se grade u Somboru. Magacin veleprodaje biće izgrađen na lokaciji postojećeg magacina, površine je 4.500 m2, visine 15 metara i kapaciteta 10.000 paletnih mesta na površini zemljišta od 15.000 m2.

- Na istoj lokaciji gradimo i naš prvi veliki maloprodajni objekat površine 1.700 m2, sa 60 parking mesta - najavili su iz kompanije.

Kako su dodali, istovremeno grade i četiri maloprodajna objekta, površine od 300 do 500 m2, na lokacijama koje su raspoređene tako da pokrivaju sve delove grada.


- Svi objekti se grade po najnovijim standardima, poseduju rashladne komore za plus i minus režim čuvanja robe, a u asortiman uvodimo i sveže meso. Sva oprema je iz uvoza i to neutralna oprema proizvođača Tegometal iz Slovenije, a rashladna oprema proizvođaca Ahmet Yar iz Turske sa posebnim naglaskom na kompletnu led rasvetu svih izložbenih polica - navedeno jeu saopštenju.

Rok završetka za prve objekte je do kraja 2017. godine, a za ostale do 30. juna 2018. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.05.2024.  |  Vesti

Osnovan Savet evropskih poslovnih udruženja i komora u Srbiji

Evropska poslovna udruženja i bilateralne komore koje zastupaju interese kompanija sa evropskim kapitalom u Srbiji udružile su u cilju osnivanja Saveta evropskih poslovnih udruženja i komora u Srbiji. Memorandum o osnivanju potpisan je danas, označavajući početak nove ere saradnje i sinergije evropskog poslovnog sektora u Srbiji. Novoosnovano telo će u svom budućem radu definisati zajedničke interese i biti platforma za sve buduće

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.