NavMenu

Centar drvne industrije u Novoj Pazovi - "Evropa okovi" i "Uni line" otvorili veletrgovinsku robnu kuću za industriju nameštaja

Izvor: eKapija Petak, 23.05.2008. 09:27
Komentari
Podeli

Ivan ĐurićIvan Đurić

U industrijskoj zoni Nove Pazove, na oko 5.000 m2, kompanije "Evropa okovi" i "Uni line" otvorile su sinoć (22. maj 2008. godine) Centar drvne industrije, koji profesionalcima nudi kompletan asortiman proizvoda od rezane građe, furnira i pločastih materijala, zatim, opemu, mašine, alate i repromateijal.

Centar će poslovati po principu "shop in shop", dakle, kao veletrgovinska robna kuća, gde će kupci na jednom mestu, iz prve ruke, moći da nabave sve što im je potrebno u svakodnevnom obavljanju posla.

U ovom objektu, koji je podignit za manje od godinu dana, posao je dobilo 80 radnika.

Ivan ĐurićIvan Đurić

U centru je moguće nabaviti i servisirati mašine za industriju nameštaja i proizvodnju građevinske stolarije, a prvi put u ovom delu Evrope, ponuđena je i usluga industrijskog pakovanja okova za nameštaj i građevinsku stolariju.

Sve ove usluge nude se u saradnji sa austrijskom kompanijom "Frischeis", koja je jedan od najvećih svetskih proizvođača rezane građe, furnira, pločastih materijala na bazi drveta i profilisanog drveta.

Ivan Đurić, vlasnik "Evropa okova" na svečanom otvaranju, na kome je prisustvovalo više stotina zvanica, izjavio je da ova kompanija ima ambiciju da postane vodeći dobavljač i distributer kompletnog repromaterijala za industriju nameštaja i građevinsku stolariju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.