NavMenu

Beogradski Termovent osnovao predstavništvo za Evroazijsku carinsku uniju u Moskvi

Izvor: eKapija Utorak, 13.12.2016. 13:40
Komentari
Podeli
Posle tri godine poslovanja na tržištu Ruske Federacije, beogradska kompanija Termovent osnovala je predstavništvo za Evroazijsku carinsku Uniju (Rusiju, Belorusiju i Kazahstan) sa sedištem u Moskvi. Kako je saopšteno, dosadašnje pozicioniranje Termoventa na pomenutom tržištu bilo je preko preporuke zadovoljnih klijenata, ličnih kontakata i aktivnosti generalnog direktora kompanije, Dušana Perovića, Privredne komore Srbije i ovlašćenog zastupnika DT Termo Group.

Trenutni obim posla, četiri velika inženjering projekta koji su u fazi realizacije, plasman klima komora i panela za čiste sobe, stvorilo je preduslove i potrebu za otvaranjem predstavništva - navedeno je u saopštenju kompanije, a kako se dodaje, novoosnovano predstavništvo bi trebalo da pomogne u realizaciji potpisanih, kao i u sklapanju novih ugovora.

U narednom periodu od godinu dana jedan od najbitnijih zadataka predstaništva pored redovnog praćenja tržišta, aktivnosti konkurencije, identifikacije novih poslovnih prilika, biće da razvije mrežu ovlašćenih zastupnika radi boljeg plasmana Termovent proizvoda i usluga.

- Otvaranje zvaničnog Termovent predstavništva za Evroazijsku carinsku uniju, trebalo bi da doprinese da naredna, 2017. godina bude daleko uspešnija za kompaniju Termovent u odnosu na dosadašnje. Na nama, privrednicima Srbije, je zadatak da preduzmemo sve potrebne aktivnosti ka intenziviranju privredne saradnje između Srbije i Rusije, i uvećamo robnu razmenu između dve zemlje – rekao je generalni direktor kompanije, Dušan Perović.


Nova adresa u Beogradu

Kompanija je saopštila i da je sedište kompanije u Beogradu premešteno u novi poslovni prostor.

- U cilju što bolje reorganizacije kompanije, koja između ostalog podrazumeva i zapošljavanje mladih proizvodnih i inženjerskih kadrova, Termovent je prešao u veći poslovni prostor površine 400 m2. Pri izboru novog sedišta vodilo se računa o trenutnim potrebama kompanije, kao i očekivanom razvoju i širenju u narednih pet godina - saopštio je Termovent.

Novo sedište kompanije je u Novom Beogradu, u ulici Milutina Milankovića 11a.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija

Bečko postojenje za tretman otpadnih voda radi po uzoru na prirodu i samo sebe snabdeva zelenom energijom - U Dunav se ispušta čista voda, kada će Beograd tim putem?

U bečko postrojenje za preradu otpadnih voda oko 6.000 litara stigne svake sekunde, a nakon 20 sati, u Dunav se ispušta čista voda. Ovo postrojenje, najveće je u Austriji i među pet najvećih u Evropskoj uniji, godišnje preradi oko 200 miliona kubnih metara otpadnih voda. Fabrika pokriva površinu od 490.000 m2, što je površina veća od Vatikana, a njome upravlja ebswien, bečka kompanija u gradskom vlasništvu. - Nakon mehaničkog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.