NavMenu

Kokeza novi predsednik FSS

Izvor: B92 Petak, 20.05.2016. 16:10
Komentari
Podeli
(Foto: Bplanet/shutterstock.com)
Slaviša Kokeza jednoglasno je izabran za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Dosadašnji potpredsednik FSS dobio je jednoglasnu podršku 77 delegata u Kući fudbala u Staroj Pazovi i tako zamenio Tomislava Karadžića, koji je osam godina bio na čelu Saveza.

Kokeza je, kao jedini kandidat za predsednika, dobio četvorogodišnji mandat u periodu od 2016. do 2020. godine.

- Stvaranje pozitivne atmosfere oko i unutar reprezentacije je moj prvi cilj. Propustili smo tri velika takmičenja i nema potrebe da ističemo koliki je to gubitak. Mnogi faktori su uticali na to, ali kriza rezultata je očigledna. Izabrali smo novog selektora, dokazanog, i moramo da vratimo poverenje nacije. Neophodno je da iskorenimo klubaštvo i lične interese jer moramo da budemo ujedinjeni na putu ka Svetskom prvenstvu - rekao je Kokeza predstavljajući program delegatima Skupštine.


Novi članovi Izvršnog odbora FSS su Branko Stojaković, Novica Tončev, Miodrag Janković, Goran Bunjevčević, Goran Milanović, Savo Milošević, Darko Ramovš i Janko Žamberi, dok će generalni sekretar ostati Nebojša Ivković.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Rekonstrukcija hotela Slavija kreće do kraja godine, neće biti rušenja - Novi kompleks u centru grada imaće dva hotela i poslovnu zgradu

Kompanija u vlasništvu porodice Matijević pre nekoliko meseci kupila je hotel Slavija, a radovi na rekonstrukciji trebalo bi da krenu već do kraja godine. To u izjavi za Nova.rs navodi Zoran Matijević, jedan od suvlasnika te kompanije, koji kaže da će zatražiti subvencije od države, ali da im je najvažnije da što pre dobiju neophodne dozvole. On za naš portal otkriva i kako će izgledati novi kompleks u centru grada. U januaru ove

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.