NavMenu

Pada cena akcija Aerodroma "Nikola Tesla"

Izvor: N1 Petak, 22.01.2016. 09:22
Komentari
Podeli

(Foto: Teodora Brnjoš)
Na Beogradskoj berzi nastavlja se pad indeksa, koji je juče oslabio za 1,08 procenata. Trend pada beleži i akcija beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", o čijem poslovanju je prethodnih dana bilo mnogo reči.

Deonica Aerodroma "Nikola Tesla", za koji je objavljeno da će i ove godine otpisati dug srpskoj nacionalnoj aviokompaniji "Air Serbia", ovaj put vredan 22 mil USD, vredela je na kraju današnjeg trgovanja oko 7,6 EUR, tri odsto manje nego juče.

Najviša cena u proteklih godinu dana bila je sredinom aprila 2015, kad je deonica vredela oko 12,23 EUR.

Branislav Jorgić iz firme "Jorgić broker" kaže da ova akcija delom prati pad cena beogradske berze, ali da cenu obara i neizvesnost oko buduće vlasničke strukture aerodroma - da li će se prodavati većinski paket ili će se aerodrom davati u koncesiju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Rekonstrukcija hotela Slavija kreće do kraja godine, neće biti rušenja - Novi kompleks u centru grada imaće dva hotela i poslovnu zgradu

Kompanija u vlasništvu porodice Matijević pre nekoliko meseci kupila je hotel Slavija, a radovi na rekonstrukciji trebalo bi da krenu već do kraja godine. To u izjavi za Nova.rs navodi Zoran Matijević, jedan od suvlasnika te kompanije, koji kaže da će zatražiti subvencije od države, ali da im je najvažnije da što pre dobiju neophodne dozvole. On za naš portal otkriva i kako će izgledati novi kompleks u centru grada. U januaru ove

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.