NavMenu

"Car4Use" za 2 meseca registrovao 250 članova - Automobile iznajmljuju poslovni, ali i porodični ljudi

Izvor: eKapija Petak, 03.07.2015. 12:18
Komentari
Podeli
(Foto: car4use.com)
Za dva meseca rada prvog car sharing servisa na Balkanu, "Car4Use" registrovano je oko 250 članova, a korisnici su iz svih delova grada, kažu u ovoj kompaniji.

- To su poslovni ljudi, koji shvataju prednosti korišćenja car sharing servisa, koje se ogledaju u uštedi vremena, ali i novca. Imamo dosta mladih korisnika, koji nemaju svoj automobil, a ima i dosta porodičnih ljudi koji naše automobile koriste kao dodatno vozilo. Nekoliko korisnika koji poseduju svoj automobil, ipak su se odlučili da postanu članovi "Car4Use" kluba, jer im je korišćenje našeg automobila mnogo isplativije - kaže za "eKapiju" Jelena Jevtović, direktorka ove kompanije.

Minimalno vreme za korišćenje iznajmljenog vozila je 15 minuta, dok maksimalno vreme nije ograničeno. Sat vremena vožnje košta od 1000 do 1440 dinara, u zavisnosti od paketa koji korisnik odabere. U cenu su uračunati i gorivo i osiguranje.

Jevtović kaže da na svakoj beogradskoj opštini imaju parking mesta, sa kojih korisnici mogu da preuzmu automobil. Objašnjava da bi neko postao korisnik, prvi korak je registracija na sajtu www.car4use.com. Nakon toga, kaže Jevtović, korisnici potpisuju ugovor o korišćenju, u našoj poslovnici, ili ugovor donosimo korisnicima na lokaciju koja njima odgovara.

Ceo sistem funkcioniše preko "Car4Use" aplikacije. Putem aplikacije se rezervise, ali i otključava i zaključava automobil.


Prvi car sharing servis na Balkanu, "Car4Use", zvanično je počeo sa radom 4. maja 2015. godine.

Osim klasičnog car sharinga, namenjenom fizičkim licima, kompanija "Car4Use" nudi i usluge company sharinga.

- Pravna lica imaju posebne povoljnosti zavisno od njihove potrebe za uslugama "Car4Use" servisa. U okviru company sharing usluge, korisnici imaju mogućnost Real Time praćenja vozila i mnogih drugih parametara. Mnogo kompanije već su prepoznale car sharing servis kao priliku da nabave potrebni automobil, a da pritom uštede velika novčana sredstva koja bi morala da izdvoje za kupovinu novog automobila - zaključuje Jelena Jevtović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.