NavMenu

Novi uslovi kreditiranja za beogradske taksiste u saradnji sa Societe Generale bankom i kompanijom "West Invest"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 14.05.2007. 14:50
Komentari
Podeli

Socijete Generale banka u saradnji sa kompanijom "West Invest" nudi taksi prevoznicima u Beogradu, članovima udruženja, regostrovanih kao društva sa ograničenom odgovornošću, nove uslove za kredite radi finansiranja kupovine vozila u kompaniji "West Invest", koji je zvaničan diler "Opel" automobila.

Osim što su oslobođeni plaćanja carine, taksi prevoznici pri kupovini "Opel" vozila u "West Invest" sa kreditom Societe Generale banke, mogu ostvariti i do 14% popusta, navedeno je u sopštenju Societe Generale.

Potrebna dokumantacija za dobijanja kredita, uz zahtev za kredit je i profaktura iz "West Invest, izvod o registraciji iz Agencije za privredne registre, potvrda Uprave prihoda o ostvarenim ličnim primanjima po osnovu plaćenih poreza i doprinosa, potvrda Uprave prihoda o izmirenim obavezama po osnovu poreza i doprinosa za prethodne 2 godine, ugovor o zalozi i založna izjava, polisa osiguranja (Kasko osiguranje) vinkulirana na SGYB izdata na period koji odgovara trajanju odobrenog kredita i blanko solo menica i menično ovlašćenje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj

Divac: Za prve četiri faze rekonstrukcije aerodroma "Ponikve" pribavljene građevinske dozvole

Za prvе čеtiri fazе rekonstrukcije aerodroma "Ponikve" su vеć pribavljеnе građеvinskе dozvolе, dok jе za pеtu fazu pribavljanjе dozvolе u postupku. Ali, da bi sе bilo šta uradilo, bilo jе potrеbno jе da sе ovaj tеrеn u potpunosti očisti od zaostalih mina, iz bombardovanja 1999. godinе, ali i iz prеthodnih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.