NavMenu

Otvoren garni hotel "Crystal" u Beogradu - sobe sa pogledom na hram svetog Save

Izvor: eKapija Sreda, 31.03.2010. 14:22
Komentari
Podeli

(Foto: Hotel Crystal)

Srpska prestonica bogatija je za još jedan garni hotel - ekskluzivni "Crystal" koji je danas (31. mart 2010. godine) otvoren u jednom od najlepših delova Beograda, na Vračaru.

Taj moderan objekat sa četiri zvezdice, u Ulici Internacionalnih brigada broj 9, prostire se na devet nivoa i namenjen je, uglavnom, poslovnom svetu.

- Na sedam spratova nalazi se 35 savremeno uređenih soba, a hotel poseduje i pet biznis apartmana, kao i četiri specijalna studija sa dodatnom opremom za rad kao u kancelariji. Na jednom podzemnom nivou je garaža, dok je drugi rezervisan za tri konferencijske sale - rekao je Jovan Vukotić, direktor hotela.

(Foto: Hotel Crystal)

Investitor hotela je kompanija "Jolly Hotels".

Svaki sprat u "Crystalu" (www.crystalhotel.rs) je različite boje, a poseban pečat hotelu daju slike sa motivima Beograda koje se nalaze u hodnicima. Sve sobe su opremljene brzim Internetom, "pay tv"-om i poseduju "in room cinema".

Gosti hotela moćiće i da uživaju u pogledu na hram svetog Save.

Na sedmom spratu privode se kraju radovi na opremanju tri bar-restorana.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.