NavMenu

Mađari investiraju u Jagodini - "Domoinvest" gradi halu u industrijskoj zoni

Izvor: Beta Petak, 24.07.2009. 13:31
Komentari
Podeli

Mađarski proizvođač i distributer farmaceutskih proizvoda "Domoinvest" i Grad Jagodina potpisali su 24. jula 2009. godine Ugovor o izgradnji hale u industrijskoj zoni tog grada, pored "Koridora 10".

Ugovor su potpisali gradonačelnik Jagodine Dragan Marković i direktor "Domoinvesta" Viktor Hajnel.

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković kazao je da će "Domoinvest" izgraditi halu na površini od 1 hektar i 40 ari i da će u prvoj fazi zaposliti 50 radnika.

- Radnici neće biti zapošljavani na kratak period jer investitor ima obavezu da radnike ne otpušta sedam godina- istakao je Marković.

Prema njegovim rečima izgradnja hale bi trebalo da počne u toku ove godine.

Direktor mađarskog "Domoinvesta" Viktor Hajnel rekao je da će u prvoj fazi izgraditi halu od 5,5 hiljada kvadratnih metara za distribuciju i proizvodnju farmaceutskih proizvoda.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

12.05.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Evropa i Afrika se povezuju tunelom ispod mora - Biće spreman za Svetsko prvenstvo?

Maroko, Španija i Portugal zajedno će ugostiti Svetsko fudbalsko prvenstvo 2030. godine, a upravo je ta godina iznesena kao realan rok za izgradnju tunela koji će povezivati Evropu i Afriku. Ideja o gradnji tunela između Španije i Maroka prvi se put javila još 1979. godine, a ovih je dana oživljena i o njoj se intenzivno razgovara u dve susedne zemlje, koje deli more i Gibraltarski moreuz. Trenutno let između španske metropole Madrida

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.