NavMenu

"Zlatibor turist" na aukciji 13. juna - početna cena 37,8 miliona dinara

Izvor: Biznis Ponedeljak, 12.05.2008. 13:55
Komentari
Podeli

ZlatiborZlatibor

Agencija za privatizaciju Srbije najavila je da će 13. juna na aukciji ponuditi na prodaju 43,75% kapitala turističkog preduzeća "Zlatibor turist" po početnoj ceni od 37,8 miliona dinara.

Najvažnija imovina tog preduzeća je apartmansko naselje "Kraljevi konaci" na Zlatiboru, koje ima 23 apartmana ocenjenih sa pet zvezdica čija je ukupna površina 1.015 m2, navodi se u oglasu.

"Zlatibor turist" poseduje i restoran "Jezero" od 348 m2 i administrativni prostor od 405 m2 na planini Zlatibor, jednim od najposećenijih centara zimskog i letnjeg turizma u Srbiji.

Uslov za učešće na aukciji, koja će biti održana u Agenciji za privatizaciju u Beogradu, je uplata depozita do 18,9 miliona dinara, a rok za prijavu je 5. jun ove godine.

Prema podacima Agencije za privredne registre, "Zlatibor turist" je u prošloj godini imao dobit od 3,5 miliona dinara, vrednost aktive preduzeća bila je 91 miliona dinara, a kapital je procenjen na 83,2 miliona dinara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.05.2024.  |  Energija

EPS: Imamo ugovore sa zelenim elektranama snage 750 MW, uskoro druga runda aukcija za OIE

Izgradnja reverzibilne hidroelektrane Bistrica, solarne elektrane od jednog gigavata, kao i solarne elektrane Petka i vetroelektrane Kostolac, važni su razvojni projekti Elektroprivrede Srbije u vreme energetske tranzicije. Ove investicije prate i projekti odsumporavanja na termo blokovima, koji će morati da budu na mreži do ispunjenja proizvodnih ciljeva, rekao je David Žarković, izvršni direktor za elektroenergetski portfelj u EPS, na

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.