NavMenu

MINISTARSTVO GRAĐEVINE: Javna preduzeća do 5. maja dostavljaju izveštaj o projektima

Izvor: Tanjug Subota, 03.05.2014. 09:36
Komentari
Podeli

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da će svi državni organi i preduzeća, čiji je vlasnik država, morati da se usklade sa politikom Vlade i da zbog teške situacije u državi neće biti razumevanja za propuste u upravljanju.

Javna preduzeća, akcionarska društva, direkcije i uprave u nadležnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, radiće ubuduće u stalnoj koordinaciji sa Ministarstvom, a redovni sastanci s potpredsednikom Vlade i resornom ministrkom Zoranom Mihajlović održavaće se jednom mesečno, saopšteno je posle sastanka ministra sa direktorima preduzeća i državnih ustanova.

Na prvom sastanku održanom 30. aprila u Vladi Srbije, rukovodioci preduzeća i institucija iz ovog sektora izložili su rezultate svog rada, profesionalne biografije i ključne probleme s kojima se trenutno suočavaju.

Od direktora se očekuje da redovno izveštavaju Ministarstvo o svim problemima, a do 5. maja su dužni da dostave resornom ministru kratak izveštaj u kojem će predstaviti najvažnije poslove i projekte na kojima trenutno rade, ključne probleme sa predlozima rešenja i strateške projekte na kojima će raditi u naredne dve do tri godine.

Sastanku su, između ostalog, pristustvovali direktori "Železnica Srbije", JP "Putevi Srbije", Aerodroma "Nikola Tesla", "Koridora Srbije", Direktorata civilnog vazduhoplovstva, Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA), Građevinske direkcije Srbije, Republičkog geodetskog zavoda, Agencije za bezbednost saobraćaja i Saobraćajnog instituta CIP, navedeno je u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.05.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Obezbeđen novac za gradnju novog objekta Kliničkog centra u Kragujevcu

Za Klinički centar Kragujevac, kako je rekao mandatar za sastav nove Vlade Miloš Vučević, obezbeđena su sredstva iz budžeta države. Dodao je da je 22. marta ove godine dobijena građevinska dozvola za izgradnju novog objekta na površini od 24.500 metara kvadratnih. - Vrednost investicije za izgradnju je 45,1 mil EUR, a planira se da novi objekat ima 351 postelju i osam operacionih sala. Početak radova na novom objektu je planiran za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.