NavMenu

Prijave radova na takmičenje "Sempler 2013" od 12. septembra

Izvor: eKapija Utorak, 10.09.2013. 18:18
Komentari
Podeli

U okviru 15. Seminara medijskih trendova (SEMPL) koji za 28. i 29. novembar 2013. u Portorožu priprema društvo "Media Pool" u saradnji s revijom "Marketing magazin", ove godine će se već jedanaesti put zaredom organizovati takmičenje za najbolje medijske projekte godine - "Sempler".

Prijave radova na takmičenje biće otvorene od 12. septembra 2013.

Medijski stratezi, klijenti i mediji predstaviće svoje najbolje projekte i boriti se za zlatne semplere u šest takmičarskih kategorija kao i glavnu nagradu veliki sempler, koja se dodeljuje najboljoj medijskoj strategiji za proteklu godinu.

Učesnici će se za zlatne semplere ove godine boriti u sledećim kategorijama: A - strateška upotreba medijskog interneta, B - inovativna upotreba komunikacionog kanala, C - najbolja ciljana akcija, D - najbolja iskustvena akcija, E - najbolja upotreba digitalne okoline i F - najbolja akcija na društvenim mrežama.

Ovogodišnji devetočlani žiri vodiće Biljana Kolaković, regionalna izvršna direktorka srpske medijske agencije "Universal Media Beograd". Pored nje, prijavljene medijske strategije ocenjivaće još Silvana Ban, direktorka za brending i medije u hrvatskom telekomunikacionom društvu "Tele2 Croatia", Davor Bruketa, kreativni direktor u hrvatskoj marketinškoj agenciji "Bruketa & Žinić OM", Saša Đurđević, specijalista za medijsko planiranje i zakup u srpskoj medijskoj agenciji "OMD Media Beograd", Barbara Modic, direktorka slovenačke medijske agencije "Pristop Media", Bojan Rendulić, direktor digitalne medijske agencije "Fastbridge2 iz Srbije, Darja Teržan, vođa strateškog marketinga i razvoja u "Mlekarni Celeia", Zoran Leban Trojar, partner i direktor slovenačke agencije Sonce.net te Senad Zaimović, direktor marketinške agencije "Fabrika" iz Bosne i Hercegovine.

Članovi žirija u ocenjivanju prijavljenih radova u obzir će uzeti pet kriterijuma: idejno rešenje medijske akcije, odgovarajuće ciljanje i razumevanje potrošača, poređenje između ciljeva i postignutih rezultata (ROI), inovativnost u traženju (novih) komunikacionih puteva i stepen aktivacije i motivacije ciljne grupe kroz medijsku strategiju i implementaciju.

- Odlična medijska akcija je ona koja uspe da aktivira potrošače, postigne željene poslovne rezultate i pri tome ostvari najveću isplativost investicije - kaže Biljana Kolaković, predsednica žirija takmičenja "Sempler".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Građevina

Američka kompanija Ecor Global planira gradnju pogona u Novom Bečeju

Nakon što je beligijska kompanija Somnis Bedding, odnosno srpska firma Berilija, nedavno postala vlasnik zemljišta u novoj industrijskoj zoni Izlaz u Novom Bečeju, vlasnik tri parcele na Kumanačkom putu postala je i američka kompanija Ecor Global, koja se bavi proizvodnjom ekoloških ploča od poljoprivrednih ostataka, a koja u Srbiji već ima jedan pogon koji se nalazi u Kraljevu. Prema rečima Dejana Vujovića, direktora Ecor Global-a u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.