NavMenu

"Aluroll" predstavio novi brend Aluglobe

Izvor: eKapija Četvrtak, 20.06.2013. 15:31
Komentari
Podeli



Kompanija ALUROLL je osnovana pre 35 godina u Batočini, kao radionica za proizvodnju roletni. Zahvaljujući velikoj upornosti i marljivosti, proizvodni program se postepeno širio. Danas se kompanija ALUROLL bavi izradom garažnih i industrijskih segmentnih vrata, garažnih i industrijskih rolo vrata, izradom roletni, grilja i komarnika, a u ponudi imamo i protiv-požarna vrata, rampe i parking barijere i elektroniku za klizne i krilne kapije. Kompanija Aluroll već godinama izvozi svoje proizvode na tržište EU, ex YU republika i Ruske federacije, sa konkurentnim cenama i bez dodatnih troškova, a naš kvalitet je potvrđen svim potrebnim sertifikatima koji zadovoljavaju standarde širom sveta. U cilju što adekvatnijeg odgovora na zahteve tržista i u nameri da kupcima obezbedimo da nađe "Sve na jednom mestu", kreirali smo ALUGLOBE - brend u okviru kompanije ALUROLL.

Aluglobe se bavi prodajom profila i pratećeg programa za Al i PVC stolariju i nalazi se u ulici Batajnički drum 6-O u Zemunu. U ponudi su profili renomiranih svetskih proizvodjača: ALUMINCO (aluminijumski sistemi, paneli i limovi), ROPLASTO (PVC sistemi), FAPIM (okov), a prateći program upotpunjuju: DOMUS (brave), MONTICELLI (spojnice), POWER LOCK (mehanizmi) i mnogi drugi. Ponuda je obogaćena i jedinstvenim aluminijumskim sistemima za: ograde, pergole, kapije, baštenski nameštaj i rasvetu.

U okviru prodajne delatnosti, visoko mesto zauzimaju servisne usluge, transport do kupca i tehnička podrška. Prezentacije novih proizvoda i usluga, kroz mrežu terenskih komercijalista i inženjera tehničke podrške su naš imperativ. Cilj je da sa kupcima uspostavimo partnerski odnos i da im pomogemo u realizaciji projekata kroz direktan kontakt sa investitorima i projektnim kućama.

Posebna prednost brenda ALUGLOBE je i to što kupcima nudi opciju proširenja zahteva i van okvira sistemski definisanih serija u domenu industrijskih i aluminijumskih profila za posebne namene. Upotrebom novih enrgetski efikasnih sistema stolarije dolazi do smanjenja gubitka energije i do 40% a samim tim i do značajnog smanjenja troškova.

Sertifikovani energetski ALUMINCO CLIMA sistemi su dizajnirani na takav način, da njihova termoizolaciona svojstva obezbeđuju efikasnu uštedu energije, smanjujući potrebu za grejnim i rashladnim sistemima leti i zimi. Na ovaj način se postiže veća ušteda novca, a u isto vreme doprinosimo i zaštiti životne sredine. Način poslovanja kompanije Aluroll je baziran na odgovornom radu sa visokom ekološkom svešću.

Al 570 Dynamic PLUS Thermal OpeningInovativan sa izuzetnim termo izolacionim sistemom, je zbog povećanih termo izolacionih kvaliteta idealan za oblasti sa ekstremnim vremenskim uslovima. Zahvaljujući debljini profila i poliamidu od 34mm pogodan je za sve vrste velikih otvora. Termo izolacija Al570 dynamic plus pruža veliki broj mogućih rešenja zbog poliamida od 34mm i neograničen broj profila koji pokrivaju razne konstrukcije. Vrhunski kvalitet i performanse termo izolacionog sistema obezbeđuju optimalnu zaštitu sa višestrukim bravama.

Tagovi:
aluglobe
Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.05.2024.  |  Finansije

FSS dobija administrativnu zgradu - Kupljen objekat OTP banke u Beogradu

Fudbalski savez Srbije kupio je poslovnu zgradu OTP banke. Veliko zdanje u novobeogradskom Bulevaru Mihajla Pupina koštaće srpsku kuću fudbala 9,3 mil EUR! Ponuda mađarske banke ocenjena je najpovoljnijom i prihvaćena iz drugog puta. Na tender, raspisan od FSS, u prvom krugu javila su se četiri ponuđača. Komisija za prikupljanje i ocenu ponuda za nabavku administrativne zgrade FSS, predvođena predsednikom Branislavom Nedimovićem,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.