NavMenu

Srpski privrednici pod povoljnijim uslovima na sajmu u Budvi

Izvor: Beta Četvrtak, 31.01.2013. 13:01
Komentari
Podeli

Privredna komora Beograda (PKB) i predstavnik "Jadranskog sajma" potpisali su danas u Beogradu ugovor o poslovnoj saradnji koji će, između ostalog, omogućiti povoljnije cene zakupa štandova za preduzeća iz Srbije.

Ugovor su potpisali predsednik beogradske komore Milan Janković i izvršni direktor "Jadranskog sajma" Rajko Bujković.

Bujković je najavio da će prvi u nizu sajmova ove godine od 27. do 31. marta, biti Sajam nameštaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju kao i Sajam umetnosti "Art Expo".

On je izrazio nadu da će povoljnije cene za izlagače iz Srbije, a posredstvom i u organizaciji Komore, pospešiti saradnju dve zemlje i saradnju privrednika sa sajmom u Budvi.

U 2013. godini u Budvi su planirani i sajmovi turizma, hrane, ekologije, nautike, građevinarstva, automobila i drugi. "Jadranski sajam" postoji više od 40 godina i godišnje organizuje 15 specijalizovanih sajamskih manifestacija.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija

Bečko postojenje za tretman otpadnih voda radi po uzoru na prirodu i samo sebe snabdeva zelenom energijom - U Dunav se ispušta čista voda, kada će Beograd tim putem?

U bečko postrojenje za preradu otpadnih voda oko 6.000 litara stigne svake sekunde, a nakon 20 sati, u Dunav se ispušta čista voda. Ovo postrojenje, najveće je u Austriji i među pet najvećih u Evropskoj uniji, godišnje preradi oko 200 miliona kubnih metara otpadnih voda. Fabrika pokriva površinu od 490.000 m2, što je površina veća od Vatikana, a njome upravlja ebswien, bečka kompanija u gradskom vlasništvu. - Nakon mehaničkog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.