NavMenu

Ponovo radi "Šumatovac" - Tradicionalna kuhinja, porcije po meri gurmana, bogata vinska karta u poznatom beogradskom restoranu

Izvor: eKapija Utorak, 18.12.2012. 10:50
Komentari
Podeli

Danijela Pantić i Milica Milša na svečanom otvaranju "Šumatovca"Danijela Pantić i Milica Milša na svečanom otvaranju "Šumatovca"

Nakon višegodišnje pauze, kultna beogradska kafana "Šumatovac" ponovo je otvorila svoja vrata za sve gastronome i hedoniste.

Uz novi ambijent i vlasničku strukturu, nakon 80 godina postojanja, ovaj čuveni restoran ponovo je okupio najviđenije beogradske umetnike i novinare, kao i poslovne ljude i sve one koji znaju da prepoznaju kvalitet. Na svečanoj večeri povodom otvaranja u gastronomski specijalitetima uživali su i Verica Rakočević, Irena Grahovac, Tatjana Vojtehovski, Milica Milša, Žarko Jokanović, Danijela Pantić, Darija Lukić, Đorđe Pavlov, Lazar Sakan, "Vlada i Bajka" i mnogi drugi.

Iako renoviran, objekat je zadržao stari šmek davnih dana, u koje nas najbolje vraćaju vrhunski tamburaši koje možemo slušati kako uveče, tako i u matine.

Novi vlasnik restorana, Ljubiša Stevović, vlasnik je više renomiranih restorana u Crnoj Gori, koji su poznati po obilnim porcijama, pristupačnim cenama i uvek svežim namirnicama. Upravo tako biće i u "Šumatovcu", u kome će se ceo riblji asortiman uvoziti direktno sa crnogorskog primorja.

"Šumatovac" će od sada raditi u svom punom kapacitetu, na tri nivoa, uz baštu kao idealnu oazu u samom centru grada. Konferencijska sala smeštena u donjem nivou restorana poseduje najsavremeniju audio i video opremu. Zvučna izolacija i izuzetna akustika čine je idealnim mestom za seminare, prezentacije i korporacijske treninge. Obezbeđena je i usluga hrane i pića za učesnike po najvišim ugostiteljskim standardima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.