NavMenu

Sportski tereni za Repince i Žitorađe - Opština Vladičin Han uređuje igrališta za fudbal i košarku

Izvor: eKapija Utorak, 13.12.2011. 20:42
Komentari
Podeli

Teren u ŽitorađuTeren u Žitorađu
(Teren u selu Repince)

Opština Vladičin Han uređuje je sportske terene u selima Repince i Žitorađe, doprinoseći na taj razvoju sporta u ovim mestima i omogućavajući svim stanovnicima da neometano treniraju.

U selu Repince je izgrađen i obeležen teren za mali fudbal i basket, a oko njega je postavljena i zaštitna žičana mreža, piše opštinski sajt (www.vladicinhan.org.rs).

Izvođač radova bilo je PZP "Vranje".

I selo Žitorađe dobija sportske terene - u toku je izgradnja košarkaškog igrališta, uređenje terena za mali fudbal, kao i uređenje parka.

Vrednost radova je oko 3,2 miliona dinara, a izvodi ih preduzeće "Hanput" iz Vladičinog Hana.

Teren u ŽitorađuTeren u Žitorađu

Na igralištu za mali fudbal izvedeni su pripremni radovi, formirana travnata podloga i obeležen teren. Košarkaški teren je asfaltiran, postavljeni su ivičnjaci i trokraka košarkaška konstrukcija, a uređena je i površina oko igrališta.

Kada je reč o uređenju parka, završeni su pripremni radovi, formirana travnata podloga, motirane klupe, ljuljaške, klackalice i tobogani.

Glavni konstrukcijski radovi su završeni. Preostali, finalni radovi na uređenju parka i terena za mali fudbal, biće nastavljeni nakon formiranja travnate podloge. Takođe očekuje se i završetak radova na igralištu za košarku - obeležavanje terena i montaža košarkaških tabli, piše sajt opštine Vladičin Han.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.