NavMenu

Na "Infofestu" od 2. do 8. oktobra u Miločeru učestvuje 39 kompanija iz ICT sektora

Izvor: eKapija Četvrtak, 08.09.2011. 14:37
Komentari
Podeli

Stručni odbor XVIII Festivala informatičkih dostignuća "Infofest 2011", koji će biti održan u Miločeru kod Budve od 2. do 8. oktobra, potvrdio je da će, u zvaničnom programu, učestvovati 39 kompanija, uglavnom iz ICT sektora.

Među njima su svetski tehnološki lideri ("Oracle", "Microsoft", "Hewlett Packard", SAP, "Cisco Systems", "Ericsson", "Fujitsu", ABBYY ...) i vodeće informatičke kompanije iz regiona ("Saga", S&T, "E-Smart Systems", SBS, "Čikom", MFC, "Energodata", "IT Excellence", MDS, "Žejn", SRC:SI, "Asseco", ASW, "Telegroup"... Kompanije će nastupati u izložbenim i prezentacionim formama.

Osim ovih sadržaja, "Infofest 2011" će imati i niz specijalnih programa, konferencija seminara, savetovanja i izlaganja autorskih radova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu. - Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.